Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Phantom Doctrine

Ingyenes DLC-t kapott a Phantom Doctrine

A hidegháborús taktikai játék sem úszta meg az idei Halloweent.

2018.10.31. 14:09 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az idén nyáron megjelent Phantom Doctrine sem ússza meg a halloweeni őrületet. A hidegháborús taktikai-stratégiai játék a napokban új frissítést és egy ingyenes DLC-t is kapott az ünnep alkalmából.

A frissítéssel két új többjátékos pálya (Safehouse és Unit Theta) került a játékba, de finomítottak a kezelőfelületen is, bővítették a karakterszerkesztőt, valamint új animációk és játékelemek is érkezetek. Az Actor perköt mostantól opcionálisan vissza lehet állítani az eredeti állapotába, amennyiben a játékosok inkább a csendes, lopakodós felfogást részesítik előnyben.

A frissítés mellett megérkezett az ingyenes Halloween Scare Tactics DLC is. Ebben a karakterszerkesztőhöz kapunk egy sor ünnepi kiegészítőt, maszkokat, kalapokat, egyebeket. Emellett a pályák is ünnepi dekorációba öltöznek, valamint telepakolják őket szétlőhető tökökkel.

A Phantom Doctrine frissítése automatikusan letöltődik a következő indítás előtt, míg a DLC-t a Steam áruházából és a GOG.com oldaláról is le lehet tölteni. ■

előző
következő
Ingyenes DLC-t kapott a Phantom Doctrine
Ingyenes DLC-t kapott a Phantom DoctrineIngyenes DLC-t kapott a Phantom DoctrineIngyenes DLC-t kapott a Phantom DoctrineIngyenes DLC-t kapott a Phantom DoctrineIngyenes DLC-t kapott a Phantom Doctrine
Phantom Doctrine
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Phantom Doctrine

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló