Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Dark Pictures Anthology: Man of Medan

The Dark Pictures: Man of Medan fejlesztői napló

A Supermassive Games új vizekre evez következő horrorjátékával, amelynek megérkezett első fejlesztői naplója is.

2018.11.29. 10:40 | GeryG | kategória: Játék

A Supermassive Games három éve megmutatta, hogy nagyon ért a hatásvadász, moziszerű horrorjátékok fejlesztéséhez. Az Until Dawn után voltak kisebb kitérőik más műfajokban is – főleg VR vonalon –, de most visszatérnek az első nagy sikerük alapjaihoz.

A The Dark Pictures Anthology egy horrorjáték-sorozat lesz, amelynek epizódjai várhatóan nagyjából évente fognak megjelenni. Ezek mind ugyanabban az univerzumban játszódnak majd, de igazából nem sok közük lesz egymáshoz, vagyis egymástól függetlenül is teljes élményt fognak kínálni.

Az első epizód a The Dark Pictures: Man of Medan lesz, amelyet a gamescomon már volt szerencsénk személyesen is kipróbálni – meg is győzött minket. A stúdió az elmúlt hónapokat szorgos munkával töltötte, így kevesebb idejük maradt a hírekre éhes közönséget is ellátni néhány morzsával. Most viszont útjára indították a fejlesztői naplót, amelyben apránként mutatják majd be a játékot. Ennek első felvonása a kísértetsztorinak helyszínt adó Medan hajóroncs került a középpontba. A fejlesztők mesélnek a hajó tervezésének folyamatáról, olyan részletekre is kitérve, mint az ajtók záródásának hangjai vagy épp a hajótesten belüli visszhang.

Sajnos a The Dark Pictures: Man of Medan továbbra sem rendelkezik pontos premierdátummal, csak annyit tudni, hogy valamikor 2019-ben jelenik meg PlayStation 4 mellett PC-re és Xbox One-ra is. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

The Dark Pictures Anthology: Man of Medan
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Dark Pictures Anthology: Man of Medan

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló