Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Jump Force

Két újabb karakter a Jump Force-ban

Ezúttal a Rurouni Kenshin két ninjájáról rántották le a leplet.

2018.11.30. 09:53 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Lassan, de biztosan gyarapodik a lista, amelyen a Jump Force-ban szereplő manga és anime univerzumokat sorolják fel. A verekedős játék bejelentésekor a Dragon Ball, a One Piece és a Naruto ikonikus hőseit láthattuk, de az elmúlt hónapokban többek közt már a Yu-Gi-Oh! a City Hunter, a Yu Yu Hakusho és a Hunter x Hunter karaktereiről is kiderült, hogy szerepelni fognak.

Ez a lista a napokban újabb univerzummal gyarapodott, ugyanis a Rurouni Kenshin két ninjája, Kenshin Himura és Makoto Shishio is csatlakozott a harcosok csapatához.

Kenshin Himura egy vándor szamuráj, aki kis termete és alázatos természete ellenére egykor egy kormánynak dolgozó, rettegett bérgyilkos volt, azonban végül belefáradt a szüntelen gyilkolásba és megfogadta, hogy korábbi bűneiért vezekelve többet nem tör senki életére, és kizárólag a gyengék védelmében száll harcba. Shishio Makoto az ő egyik legerősebb ellenfele volt. Egész testét kötések borítják, amik szörnyű égési sérüléseit hivatottak elfedni, de régi sebei szemernyit sem teszik gyengébbé. Shishio mindenkiben az ellenséget látja és semmi sem állítja meg célja elérésében.

A két karakter saját trailerben mutatkozott be. A Jump Force 2019. február 15-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

Jump Force
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Jump Force

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló