Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Total War: Three Kingdoms

Megújul a diplomácia a Total War: Three Kingdomsban

A Creative Assembly az alapoktól írta újra az egész rendszert, erről most egy újabb trailert is összedobtak.

2018.12.03. 13:43 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Egy birodalmak irányításáról és hódításról szóló stratégiai játéknak épp úgy sarokköve és Achilles-ina is lehet a diplomácia. Ha ugyanis jól működik, akkor egy ügyes szobastratéga még nagyobb eredményeket is elérhet általa az adott játékban, ha viszont nem működik jól, akkor pedig csak lóg a levegőben.

A Creative Assembly kimondottan szakértője a stratégiai játékoknak, hiszen a Total War széria örökös fejlesztőiként jelentős rutinra tettek szert az elmúlt közel két évtizedben. A sorozat jövőre a Total War: Three Kingdoms epizóddal folytatódik, amely az ókori Kína történelmének egy izgalmas szeletét tárja majd elénk. És a legfrissebb hírek szerint komoly szerepet szánnak benne a diplomáciának is.

A stúdió még november közepén készített egy előzetest (az első video), amelyet kifejezetten ennek a témának szentelt, ehhez pedig a hétvégén megérkezett a folytatás is (a második video). A játékosok ezúttal új értékesíthető elemeket vethetnek be, például befolyásolhatják a tárgyalásokat kiegészítő tárgyakkal és karakterekkel, ellátmánnyal, de akár területekkel is. A játékosok emellett akár alkudozhatnak is a legjobb ajánlat megtalálásához, de katonai erejüket is bevethetik, hogy belekényszerítsenek más hadurakat az ajánlatuk elfogadásába. A diplomácia még részletesebb és erősebb fegyver lesz, mint valaha, amellyel a játékosok kapcsolatokat építhetnek ki, véleményeket manipulálhatnak, koalíciókat és nagy hatalmú szövetségeket hozhatnak létre, valamint alkudozhatnak az erőviszonyokról az egész kampánytérképen át a trónhoz vezető útjukon.

A Total War: Three Kingdoms a tervek szerint 2019. március 7-én fog megjelenni. ■

Total War: Three Kingdoms
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Total War: Three Kingdoms

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló