Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Crash Team Racing Nitro-Fueled

Már előrendelhető a Crash Team Racing Nitro-Fueled

Az eredeti Crash Team Racing premierjének huszadik évfordulója alkalmából készül el a felújított kiadás.

2018.12.21. 09:05 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Crash Bandicoot sorozatot aligha kell bemutatni a konzolos játékosoknak, hiszen a Naughty Dog egyik első nagy sikerszériájáról van szó. Ehhez készült 1999-ben egy mellékág Crash Team Racing címmel, amely egy vicces árkád autóverseny volt.

Bár a Naughty Dog csapata jelenleg minden idegszálával a The Last of Us: Part II fejlesztésére koncentrál, mégsem kell lemondanunk az autós játék huszadik évfordulójának megünnepléséről. A Beenox stúdiójában ugyanis már készül a Crash Team Racing Nitro-Fueled.

Ez az eredeti játék felújított kiadása lesz. Ennek megfelelően megkapjuk a teljes eredeti tartalmat, az összes karaktert, járgányt, pályát és arénát, de mindezt az alapoktól újraírt grafikával. Visszatérnek az Adventure, az Arcade Single Race, a Cup Race, a Time Trials és a Battle Mode versenyek, amelyeken egyedül vagy a barátainkkal közösen is indulhatunk helyi vagy online többjátékos módban.

A premierre még pár hónapot azért várnunk kell, de már most előrendelhetjük a játék több kiadását is. A standard verzió mellett ugyanis elérhető a Crash Team Racing Nitro-Fueled – Nitrox Oxide Edition is. Ebben az első perctől kezdve megkapjuk Nitros Oxide karakterét és egyedi járgányát is az összes játékmódhoz. A többieknek ehhez egy sor kihíváson kell megfelelnie az Adventure módban. Emellett egyedi skineket kapunk Crash, Coco, Cortex és a többi karakter számára.

A Crash Team Racing Nitro-Fueled a tervek szerint 2019. június 21-én fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. ■

Crash Team Racing Nitro-Fueled
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Crash Team Racing Nitro-Fueled

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló