Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Farming Simulator 19

Megkapta első nagy frissítését a Farming Simulator 19

A játékosok kérései mentén formálják a játékot, amelybe egy új tereprendező funkció is került.

2018.12.24. 10:10 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Nem mondhatni, hogy a Farming Simulator 19 maradéktalanul meggyőzte volna a kritikusokat vagy a játékosokat. Nálunk Sityi pattant a virtuális traktorok pilótafülkéjébe, hogy szántson és vessen, de felemás szájízzel szállt ki onnan. És nagyjából ugyanez a helyzet másokkal is.

A GIANTS Software persze nem hagyja ennyiben a dolgot, az elmúlt hetekben a játék első nagy frissítésén dolgoztak, amely a minap meg is érkezett. Ebben két jelentős újdonság mellett az ismert hibák javításai kaptak helyet.

Az első fontos újítás a tereprendező megjelenése. Ez az első perctől kezdve elérhető minden játékos számára, ám használata játékon belüli kreditbe kerül. Segítségével kedvünkre szabhatjuk át farmunk környezetét, tolhatjuk arrébb a hegyeket vagy emelhetjük ki ügetőpályánkat a mocsár szintje fölé. 16 különböző tereptípust fektethetünk le, ezzel is még színesebbé, egyedibbé varázsolva farmunkat.

A másik fontos újdonság a gazdasági nehézség beállításának a lehetősége. Mostantól ugyanis mi határozhatjuk meg, hogy mennyire legyen nehéz boldogulni a piacon. Ha alacsony szintre állítjuk a nehézséget, akkor minden jószágért busás vagyon üti a markunkat, és a terményt is a lehető legjobb áron adhatjuk tovább. Ha azonban a magyarosan nehéz körülményeket preferáljuk, magasabbra is állíthatjuk a nehézséget. Ilyenkor sokkal keményebbé válik a farm üzemeltetése, a béka feneke alá zuhannak a terményárak, és a haszonállatok felvásárlói is sokkal szigorúbbá válnak.

A Farming Simulator 19 PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelent meg, a mostani újdonságokról egy új előzetes is készült. ■

Farming Simulator 19
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Farming Simulator 19

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló