Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Így fog kinézni a Mad Box, a Slightly Mad Studios játékkonzola

Így fog kinézni a Mad Box, a Slightly Mad Studios játékkonzola

A cég főnöke gyorsan közzétett pár látványtervet a masináról.

2019.01.04. 23:04 | szerző: Dino | kategória: Játék

Bár Ian Bell két napja még azt ígérte, hogy 1-2 hónap múlva mutat képeket a Mad Box konzolról, a rengeteg visszajelzés eredményeként felgyorsította az eseményeket, és már most közzétette saját konzoljuk designterveit. A kb. 3 év múlva várható masina egy erős PC lesz, a képek alapján igencsak egyedi tervezésű házba szerelve, látszólag folyadékhűtéses megoldást használva. A házon egy valamilyen formában kihajtható fül is lesz a cipeléshez, más Mad Boxokkal pedig vezeték nélkül fog kommunikálni. (Bár ez utóbbi végül is nem tűnik nagy újdonságnak, hiszen minden mai konzolra fennáll, hogy wifin csatlakoztathatóak a hálózathoz.) A képeken a gépek belsejét mindenesetre elhomályosították, mivel az még nem a végleges állapotot tükrözi.

Sok hőbörgést váltott ki Bellnek az a kijelentése, miszerint 60 fps-sel fogja futtatni a Mad Box a VR-játékokat, még úgy is, hogy kiegészítette azzal, hogy "szemenként", így erre is válaszolt Twitteren. Egyeztetett ugyanis a technológiai igazgatójukkal, aki megerősítette, hogy pontatlan volt, amit írt: valójában 180 fps-sel történik a belső feldolgozás, és így szemenként 90 fps-sel történik a megjelenítés, hasonlóan a VR-headsetek megoldásaihoz.

Cikkajánló
Játékkonzolon dolgozik a Project CARS csapata, 3 év múlva érkezhet a Mad Box
Minden eddiginél erősebb masinát ígér a Slightly Mad Studios főnöke.
» Olvasd el!

Talán nem véletlen, hogy sokan reakciója az volt a bejelentésre, hogy "hiszem, ha látom", hiszen nem tűnik egyszerű feladatnak a mostani piacon egy vadonatúj konzolt bevezetni és sikerre vinni. A Project CARS játékokat fejlesztő Slightly Mad Studiosnál mindenesetre úgy tűnik, az ambíció megvan, kíváncsian várjuk, mi lesz ebből a projektből. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló