Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Verizon is saját streaming szolgáltatást indít

A Verizon is saját streaming szolgáltatást indít

A Verizon Gaming alfája már fut az NVIDIA Shielden, de hamarosan Androidos eszközökre is elérhető lesz. A teszt időszakban 135 játék érhető el.

2019.01.14. 11:29 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Google, az Amazon, a Microsoft és a Sony, valamint az Electronic Arts is beszállt már a videojáték-ipar új korszakát ígérő streaming-buliba, ki-ki a maga saját megoldásával. És a legfrissebb hírek szerint egy új szereplő is készülődik már a kulisszák mögött. Ez pedig nem más, mint a Verizon, amely már javában teszteli a saját játékstreamelő szolgáltatását, a Verizon Gaminget.

A szolgáltatás alfa változata egyelőre csak NVIDIA Shield eszközökön fut, de a jövőbeli tervek között az Androidos okostelefonok szerepelnek. A szolgáltatás játékaihoz mindössze egy vezeték nélkül csatlakoztatható Xbox One kontrollerre lesz szükség – na és persze az előfizetésre. Utóbbiról azonban egyelőre még korai lenne beszélni, hiszen azt sem tudni, hogy a széles közönség számára mikor válik majd elérhetővé a szolgáltatás.

Az alfa teszt során természetesen a legfontosabb szempont a rendszer stabilitásának és a játékok folyamatosságának biztosítása. A hírek szerint a tesztidőszak alatt 135 játék érhető el, amelyek között olyan címek is szerepelnek, mint a Fortnite, a God of War, a Battlefield V vagy épp a Red Dead Redemption 2. Valljuk be, nem rossz felhozatal, pláne egy okostelefonon… ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló