Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

Bemutatkozott a Thermaltake Toughpower iRGB Plus Gold táp

Bemutatkozott a Thermaltake Toughpower iRGB Plus Gold táp

A Thermaltake új, ultracsendes tápcsaládot mutatott be,

2019.01.16. 12:58 | szerző: GeryG | kategória: Hardver

A Thermaltake igyekszik újabb és újabb piacokon is megvetni a lábát, így ma már többek közt memória modulokat, számítógépházakat, valamint játékosoknak (hobbi és esport egyaránt) szánt termékeket is gyártanak a billentyűzetektől a székekig. De a legtöbben talán még mindig profi ventilátorairól és tápjairól ismerik a brandet.

A legújabb bejelentésben is egy vadonatúj tápcsaládot lepleztek le, megérkezett a Toughpower iRGB Plus Gold TT Premium. A sorozat három tagból áll: 1000W, 850W és 750W. A Gold minősítésű termékek a világon az első, szabadalmaztatott, ultra csendes, 16,8 millió színű Riing Duo 14 RGB ventilátort alkalmazzák, amely 18 LED-et használnak (12 a ventilátorkereten és 6 a hub körül) és 14 megvilágítási mód közül választhatunk.

A termékcsalád a Thermaltake Smart Power Management technológiáját használja, így a világítás ellenőrzése és az eszközök digitális kezelése bármikor, bárhol megoldható. Az RGB megvilágításon kívül a teljesen moduláris tápegység 100%-ig japán kondenzátorokkal, Smart Zero ventilátorral, állandó feszültségszabályozással rendelkeznek a kiváló megbízhatóság és a csendes működés érdekében. Emellett a TT RGB Plus szoftverrel, az Amazon Alexával és a Razer Chroma rendszerrel is együttműködnek a tápok. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló