Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Indie kiadóvá vált a CI Games

Indie kiadóvá vált a CI Games

A játékfejlesztő-stúdió a jövőben indie fejlesztők projektjeit karolja fel, kezdésnek mindjárt négyet.

2019.01.23. 13:40 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A CITY Interactive Games, vagyis az utóbbi években már csak CI Games eddig olyan játékokat tett le az asztalra, mint a Sniper: Ghost Warrior trilógia, a Lords of the Fallen, a Combat Wings széria, a Battlestrike játékok vagy épp az Art of Murder kalandjáték-sorozat. De kiadóként is tevékenykednek a saját fejlesztések mellett.

A jövőben ezt az üzletágat szeretnék tovább erősíteni, mert létrehozták a United Label kiadót, amely kizárólag indie projektekkel fog foglalkozni. A bejelentéssel egyszerre mindjárt be is mutatták az első négy játékot.

Röki: Egy klasszikus point’n’click kalandjáték lesz a Polygon Treehouse stúdiótól, amely egy komor hangulatú tündérmesét fog elmesélni nekünk. Premier valamikor 2019-ben.

Eldest Souls: Egy pixel art stílusú kaland-szerepjáték a Fallen Flag Studiostól, amelyről egyelőre nem sokat lehet tudni. A megjelenés még idén várható.

Tails of Iron: A 2D-s akciójáték minden elemét kézzel készíti el az Odd Bug Studios csapata. Premier leghamarabb is csak 2020-ban esedékes.

Horae: A roguelike szerepjáték egyedi harcrendszeréről válhat majd ismertté, de a Lunaris stúdió csapata odafigyel a grafikára és a történetmesélésre is. Idén ez sem fog már megjelenni, leghamarabb csak 2020-ban.

Arról egyelőre nincs hír, hogy a CI Games jelenleg milyen játékon dolgozik. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló