Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játékhírek

Fallout 76

Használt kontroller mellé ajándék Fallout 76-ot ad egy német üzletlánc

Úgy tűnik, nagyon szabadulni szeretnének az árukészlettől.

2019.02.01. 09:59 | Dino | kategória: Játékhírek

A német nyelvterületen - Németországban, Ausztráiban és Svájcban - üzemelő GameStop áruházlánc érdekes akciót indított, írja a Kotaku. Aki ugyanis egy használt (!) PlayStation 4 vagy Xbox One kontrollert vesz, az ajándékba kap mellé egy új (!!) Fallout 76 játékot.

A mindössze két és fél hónapja megjelent játék sok helyen már amúgy is jelentős kedvezménnyel vásárolható meg: az eredetileg 60-70 eurós áron kínált Fallout 76 a német Amazon oldalán például jelen pillanatban 25,90 euróba kerül PS4-re. Az említett német üzletlánc meg ezek szerint még be is bukja a játék árát, csak hogy szabaduljon a készlettől.

Cikkajánló
Fallout 76
Tipikus példa arra, hogyan lehet vakvágányra vezetni egy egyébként sikeres szériát, avagy sosem voltam még ennyire magányos egy MMO-ban.
» Olvasd el!

De még egy különös német akcióra is felhívják a figyelmet az említett hírben: a Saturn a Fallout 76 Xbox One X csomag mellé is ajándékba ad egy játékot, ahogy az viirus42 reddit-felhasználó fotóján is látható. Ami azért fura, mert a bundle már amúgy is tartalmazza a Fallout 76 egy példányát, így a vásárló rögtön kettővel fog rendelkezni.

Használt kontroller mellé ajándék Fallout 76-ot ad egy német üzletlánc

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Fallout 76
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Fallout 76

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló