Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Starpoint Gemini 3

Készül a Starpoint Gemini 3

Egyelőre keveset tudni az űrhajós játék harmadik részéről.

2019.02.26. 14:17 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Little Green Men Games stúdió neve egyetlen szériával köthető össze, ez pedig a Starpoint Gemini. Ez eddig két számozott epizódot és egy mellékágat ért meg, de a fejlesztők a napokban bejelentették: trilógiává bővítik a sorozatot.

Készül tehát a Starpoint Gemini 3, amelyben Jonathan Bold kapitány bőrébe bújhatunk egy kis űrbéli kalandozásra. A játékban teljesen szabadon fedezhetjük fel a galaxist, eközben pedig több olyan játékelemmel is megismerkedhetünk, amely az előző részekből még hiányzott. Ilyen lesz a teljesen 3d-s NPC-k felbukkanása, akikkel kapcsolatba is léthetünk. Immár kiléphetünk a Gemini rendszer határain túlra is, hogy két másik rendszert is felfedezzünk.

Az űrhajónkat ADAH, a mesterséges intelligencia tartja kézben, az ő segítségével irányíthatjuk majd a drónjainkat is, amelyekkel számukra egyébként kivitelezhetetlen feladatokat is elvégezhetünk. Az űrhajónkat egyébként modulról modulra fejleszthetjük majd.

A Starpoint Gemini 3 egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal, de várhatóan még idén megérkezik PC-re. ■

előző
következő
Készül a Starpoint Gemini 3
Készül a Starpoint Gemini 3Készül a Starpoint Gemini 3Készül a Starpoint Gemini 3Készül a Starpoint Gemini 3Készül a Starpoint Gemini 3
Starpoint Gemini 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Starpoint Gemini 3

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló