Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Wrath: Aeon of Ruin

A Quake szellemi örököse lesz a Wrath: Aeon of Ruin

Olyannyira tisztelegni kívánnak az árkád lövölde előtt, hogy még a motorját is felhasználják.

2019.03.11. 15:54 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Volt idő, amikor a Quake motor az egyik leggyakrabban használt grafikus platformnak számított. Persze ez nem mostanában volt… A Quake széria mára bevonult a történelem klasszikusai közé, az árkád lövöldék egyik ikonikus példájának számít.

Meg is ihlette a KillPixel stúdió gárdáját, akik a 3D Realms és a 1C Company közreműködésével dolgoznak új játékukon, a Wrath: Aeon of Ruinon. A játékot az első Quake szellemi örökösének szánják, tiszteletüket pedig oly mértékben ki szeretnék mutatni, hogy még a grafikus motornak is a régi Quake motort választották.

A Wrath-ben ősi kriptákat, elsüllyedt romokat, megszállt templomokat és sötét erdőket járhatunk be, a ránk rontó túlvilági seregeket pedig kilenc különböző fegyverrel és tíz pusztító ereklyével zavarhatjuk vissza oda, ahonnan jöttek. A tökéletes hangulat megteremtésében a Quake Champions zeneszerzője, Andrew Hulshult, valamint a Cyberpunk 2077 senior hangmérnöke, Bjørn Jacobsen segédkezik.

A Wrath: Aeon of Ruin a tervek szerint valamikor idén nyáron jelenhet meg PC-re, míg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre 2020 elején várható. ■

előző
következő
A Quake szellemi örököse lesz a Wrath: Aeon of Ruin
A Quake szellemi örököse lesz a Wrath: Aeon of RuinA Quake szellemi örököse lesz a Wrath: Aeon of RuinA Quake szellemi örököse lesz a Wrath: Aeon of RuinA Quake szellemi örököse lesz a Wrath: Aeon of RuinA Quake szellemi örököse lesz a Wrath: Aeon of RuinA Quake szellemi örököse lesz a Wrath: Aeon of RuinA Quake szellemi örököse lesz a Wrath: Aeon of RuinA Quake szellemi örököse lesz a Wrath: Aeon of RuinA Quake szellemi örököse lesz a Wrath: Aeon of RuinA Quake szellemi örököse lesz a Wrath: Aeon of RuinA Quake szellemi örököse lesz a Wrath: Aeon of RuinA Quake szellemi örököse lesz a Wrath: Aeon of Ruin

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló