Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Anarchy Online

A 18 évvel ezelőtti állapotot hozza vissza az Anarchy Online új szervere

Nulláról kezdhetik újra a nosztalgiára vágyó előfizetők a játékot.

2019.03.11. 22:02 | szerző: Dino | kategória: Játék

Idén 18 éve, hogy elindult az első sci-fi MMORPG játék, a norvég Funcom első ilyen irányú próbálkozása, az Anarchy Online. Rubi-Ka világa pedig még mindig él, és ezrek járják nap mint nap a játék világát. Tavaly megújult a renderelőmotor is - igaz, egyelőre béta fázisban van - idén pedig egy új szerverrel jönnek ki a fejlesztők.

A 2019-es szerver visszahozza az Anarchy Online 2001-es hangulatát: mindenki az 1-es szintről indulhat újra, a maximálisan elérhető szintet pedig a közösség visszajelzésének megfelelően fogják majd fokozatosan emelni a fejlesztők. Ugyanez a helyzet a kiegészítőkkel is: jelenleg az eredeti, kiegészítők nélküli játék fut az új szerveren, a bővítéseket pedig szintén később tervezik hozzáadni.

Cikkajánló
A norvég FunCom csapat egy MMORPG-vel állt elő nemrégiben, melyet az elmúlt másfél hónap során igen alaposan leteszteltünk.
» Olvasd el!

Bár az Anarchy Online ingyenesen is jászható (itt lehet regisztrálni hozzá), a 2019-es szerver kizárólag az aktiv előfizetéssel rendelkezők számára érhető el. Nekik viszont nem jelent semmilyen többletköltséget, ha újra nulláról szeretnének kezdeni egy karaktert. A Funcom tervei szerint legalább 12 hónapon keresztül fog üzemelni ez a szerver, de a visszajelzések alapján ezt akár meg is hosszabbíthatják a későbbiekben. ■

Anarchy Online
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Anarchy Online

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló