Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Sekiro: Shadows Die Twice

Sekiro: Shadows Die Twice launch trailer

Már csak tíz nap, és megjelenik a From Software következő játéka.

2019.03.12. 22:28 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Aki szeret millió plusz egyszer meghalni minden egyes pályán, az bizonyára minden nap leporolgatja otthon a Dark Souls és a Bloodborne díszdobozát a polcon. A From Software ha műfajt nem is teremtett, de zsánert mindenképpen, hiszen játékaikra egyöntetűen jellemző, hogy még a legprofibb játékosok is csak sokadik nekifutásra tudják azokat végigjátszani. Azt is vért izzadva.

A következő ilyen játékuk a Sekiro: Shadows Die Twice lesz, amely egy távol-kelet ihlette fantasy világba ülteti át a jól bevált receptet. A történet egy nindzsáról szól, akit sorsára hagytak, miután urát elrabolták, őt pedig megfosztották becsülete mellett egyik karjától is. Ám ő mégsem halt meg, levágott karja helyére pedig egy protézis kerül, amelyre mindenféle kütyüket lehet aggatni. Meg is indul kötelező bosszúhadjáratára, amelynek végén az sem baj, ha az urát is kiszabadítja.

A Sekiro: Shadows Die Twice március 22-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, de a készítők már most fellőtték a világhálóra a launch trailert. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Sekiro: Shadows Die Twice
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Sekiro: Shadows Die Twice

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló