Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Marvel's Iron Man VR

Készül a Marvel’s Iron Man VR

Egy rövid időre mi is magunkra ölthetjük majd a Vasember öltönyt, hogy repkedjünk és lövöldözzünk kicsit.

2019.03.26. 11:06 | GeryG | kategória: Játék

A szuperhősös mozik jelenleg tartó aranykorát lehet szeretni és nem szeretni, de a Marvel (és kis részben a DC) filmek sikere elvitathatatlan. Ugyanakkor érdekes módon a régen jellemző „sikermozi mellé dobjunk össze egy videojáték-adaptációt” hullám mostanra szinte teljesen lecsenget (hál’ istennek…). Vagyis hiába jöttek ki az Avengers mozik, a sokadik Spider-Man reboot vagy épp a DC-s vonalon az újabb és újabb próbálkozások. Ezekhez nem nagyon készült dedikált videojáték.

Pedig biztos lenne olyan, aki teszem azt, szívesen bújna – ha csak virtuálisan is – mondjuk, Vasember menő páncéljába. Nos, ezt hamarosan meg lehet majd tenni, készül ugyanis a Marvel’s Iron Man VR. Meg kell jegyezni, hogy ez sem egy mozihoz készült adaptáció, hanem egy teljesen önálló történet lesz. Már amennyire történetet lehet írni ahhoz, hogy hősünk magánrepülőjét drónok támadják meg, ő kiesik belőle, majd a páncélt gyorsan magára húzva már repül is, hogy visszavágjon. Nagyjából ennyi derül ki a játék első előzeteséből. Illetve még annyi, hogy a video alapján az egész főleg a repkedésre és a lövöldözésre fog korlátozódni.

A fejlesztés két éve zajlik a Marvel Games és a Camouflaj stúdiójában, munkájuk gyümölcs pedig a tervek szerint valamikor idén fog beérni. A játék kizárólag PlayStation VR-ra készül. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Marvel's Iron Man VR
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Marvel's Iron Man VR

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló