Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Darkborn

Darkborn lett a Project Wight

A viking fantasy szerepjátékban egy szörnyet alakítunk, aki a friss játékmenet-bemutató alapján kegyetlen és megállíthatatlan lesz.

2019.04.05. 11:45 | szerző: GeryG | kategória: Játék

2016-ban jelentette be az akkor frissen alapított The Outsiders stúdió, hogy dolgoznak első játékukon. A csapatot az a David Goldfarb alapította, aki korábban a DICE és az Overkill Software berkeiben több népszerű FPS-en is dolgozott. Hozzá csatlakozott Ben Cousins is, így kettejük felügyelete mellett kezdett formálódni a Project Wight.

Az elmúlt bő két évben nem nagyon lehetett hallani a projektről, ám a napokban újra életjelet adott magáról. Az első szembetűnő változás, hogy Project Wightről Darkbornra keresztelték át a játékot. A történet a fejlesztők elmondása szerint egy klasszikus bosszúsztori lesz, ám lesz egy érdekes csavar: nem emberek leszünk, hanem szörnyek.

A viking mitológiára épülő világban a darkborn lények közé fogunk tartozni, közülük is egy egészen fiatal egyedként kezdjük meg pályafutásunkat. Egy nap arra ébredünk, hogy viking harcosok lopakodtak be a barlangunkba, és ragadták el családunkat, hogy véres rituáléhoz használják fel őket.

Az első bő negyedórás játékmenet-bemutató alapján a Darkborn kimondottan véres és erőszakos játék lesz. Míg kezdetben egy kis lényt alakítunk, többnyire lopakodnunk kell, ám idővel egyre nagyobbra növünk, így később már egy két-három fős csapat lemészárlása sem okozhat gondot. Harc közben a karmainkra és a fogainkra támaszkodhatunk, de rendkívül gyorsak és erősek is leszünk, illetve lesz kilőhető tüskénk is. A csaták a video tanúsága szerint brutálisak lesznek, hisz hol karokat tépünk le, hol pedig fejekre taposunk vagy épp nyakakat harapunk keresztül.

A Darkborn egyelőre nem rendelkezik premierdátummal, de még a platformok pontos listája sem ismert. De a hírek szerint első körben PC-re fog megjelenni, majd később készülhet el a konzolos változat. ■

előző
következő
Darkborn lett a Project Wight
Darkborn lett a Project WightDarkborn lett a Project WightDarkborn lett a Project WightDarkborn lett a Project WightDarkborn lett a Project WightDarkborn lett a Project WightDarkborn lett a Project WightDarkborn lett a Project WightDarkborn lett a Project WightDarkborn lett a Project WightDarkborn lett a Project Wight
Darkborn
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Darkborn

hozzászólások (1)

Artyom
Artyom 2019.04.07. 12:32
Aliens vs Predatoron nőttek fel a fejlesztők, az érződik. Akkor lettem ideges, amikor a vérszívástól egyik pillanatról a másikra kifejlett alienné nőtte magát. Jó volna ez, csak nem ilyen bugyután koppintva az "arctámadóból hogyan lesz felnőtt alien" bevezetőt.. De persze csak első benyomás.
ajánlott olvasnivaló