Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

MasterBox Q500L – új kompakt ház a Cooler Mastertől MasterBox Q500L – új kompakt ház a Cooler Mastertől

MasterBox Q500L – új kompakt ház a Cooler Mastertől

A Q sorozat legújabb tagja új szintre emeli a kompakt házakban eddig megszokott ATX szabványt.

2019.04.08. 21:37 | szerző: GeryG | kategória: Hardver

A Cooler Master a napokban bemutatta legújabb kompakt számítógépházát, amely a Q sorozat legújabb tagja lesz. A MasterBox Q500L kis mérete (mindössze 386 mm mély és 381 mm magas) ellenére meglepően sok egyedi megoldást és tulajdonságot sorakoztat fel. Kompakt mérete ellenére szabványos ATX alaplap és tápegység befogadására képes.

MasterBox Q500L – új kompakt ház a Cooler Mastertől

A belső kialakításnak köszönhetően a tápegység átkerül a ház elülső-felső részébe annak érdekében, hogy teljesen felhasználhatóvá tegye a belső teret, miközben helyet biztosít a komponenseknek. Így akár 360mm-es grafikus kártyát is használhatunk a szabványos ATX tápegység mellett. Az alaplap mögött pedig nagyjából 30 mm-es hely áll rendelkezésre a kábelek rejtett elvezetésére. Az I/O panel áthelyezhető, a ház pedig vízszintesen és függőlegesen is elhelyezhető, mivel az oldalsó gumírozott csavarok talpként is funkcionálnak.

MasterBox Q500L – új kompakt ház a Cooler Mastertől

A MasterBox Q500L egyik nagy előnye a variálhatóság, ugyanis a tápegység egy speciális keretbe ültethető. Ez pedig több helyre is beszerelhető a házban, így akár az ITX-es alaplapok használata is megoldható, vagy a tápegység elől picit lejjebb történő beépítésével a vízhűtés radiátora is helyet kaphat.

MasterBox Q500L – új kompakt ház a Cooler Mastertől

A MasterBox Q500L a tervek szerint valamikor májusban kerülhet a boltok polcaira 15 900 forintos ajánlott fogyasztói áron. ■

MasterBox Q500L – új kompakt ház a Cooler MastertőlMasterBox Q500L – új kompakt ház a Cooler MastertőlMasterBox Q500L – új kompakt ház a Cooler Mastertől

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló