Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

World War Z

World War Z játékmenet-összefoglaló

Már csak egy hét és megérkezik a zombis kooperatív akciójáték.

2019.04.09. 13:38 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Saber Interactive a napokban új előzetessel jelentkezett a World War Z közelgő premierje apropóján. Bár ez még nem az ilyenkor szokásos launch trailer, hanem egy kis összefoglaló a játékmenetről Oliver Hollis-Leick kreatív rendező tolmácsolásában.

A játékot teljes egészében kooperatív módra hegyezték ki (de persze egyedül is tehetünk vele kísérletet), a kampányt így négyen teljesíthetjük. De egyetlen nagy történet helyett négy kisebb sztorit élhetünk át a világ négy pontján. Hol Tokió szűk sikátoraiban, hol Jeruzsálemben vagy épp Moszkvában kell visszaszorítanunk az emberhúsra szomjazó élőholtakat.

Minden új fejezet előtt kiválaszthatjuk, hogy a csapaton belül milyen szerepet szeretnénk betölteni: lőszerrel támogatjuk a többieket, gondoskodunk a gyógyításukról, esetleg fedezzük őket a mindent elsöprő tűzerőnkkel. A játék ráadásul figyelni fogja, hogy csapatunk milyen stílusban tevékenykedik, és ehhez igazítja a körülményeket is. Ha igyekszünk csendben teljesíteni a feladatokat, kisebb az esélye egy zombiáradatnak, ám akik nem félnek meghúzni a ravaszt, azokat később extra ágyúkkal vagy aknavetőkkel segíti a harcban.

A World War Z PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni egy hét múlva, április 16-án. ■

World War Z
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
World War Z

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló