25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

World War Z játékmenet-összefoglaló

Már csak egy hét és megérkezik a zombis kooperatív akciójáték.

Írta: GeryG

A Saber Interactive a napokban új előzetessel jelentkezett a World War Z közelgő premierje apropóján. Bár ez még nem az ilyenkor szokásos launch trailer, hanem egy kis összefoglaló a játékmenetről Oliver Hollis-Leick kreatív rendező tolmácsolásában.

A játékot teljes egészében kooperatív módra hegyezték ki (de persze egyedül is tehetünk vele kísérletet), a kampányt így négyen teljesíthetjük. De egyetlen nagy történet helyett négy kisebb sztorit élhetünk át a világ négy pontján. Hol Tokió szűk sikátoraiban, hol Jeruzsálemben vagy épp Moszkvában kell visszaszorítanunk az emberhúsra szomjazó élőholtakat.

Minden új fejezet előtt kiválaszthatjuk, hogy a csapaton belül milyen szerepet szeretnénk betölteni: lőszerrel támogatjuk a többieket, gondoskodunk a gyógyításukról, esetleg fedezzük őket a mindent elsöprő tűzerőnkkel. A játék ráadásul figyelni fogja, hogy csapatunk milyen stílusban tevékenykedik, és ehhez igazítja a körülményeket is. Ha igyekszünk csendben teljesíteni a feladatokat, kisebb az esélye egy zombiáradatnak, ám akik nem félnek meghúzni a ravaszt, azokat később extra ágyúkkal vagy aknavetőkkel segíti a harcban.

A World War Z PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni egy hét múlva, április 16-án.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

World War Z

Platform:

Fejlesztő: Saber Interactive

Kiadó: Focus Home Interactive

Megjelenés:
2019. április 16. PC
n/a: PS4, X1

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!