Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Starpoint Gemini 3

Starpoint Gemini 3 játékmenet-bemutató

Jonathan Bold bőrébe bújva fedezhetjük fel a világűrt évtizedekkel a második Gemini háború eseményei után.

2019.04.11. 15:11 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az LGM Games csapata még februárban jelentette be, hogy trilógiává bővíti űrhajós szériáját, készül a Starpoint Gemini 3. A harmadik részről eddig nem sok részlet látott napvilágot, ám most megérkezett az első játékmenet-bemutató néhány érdekes információ kíséretében.

Az események harminc évvel a második epizód története után játszódnak, mi pedig Jonathan Bold kapitányt alakítjuk majd. Emberünk egy teljesen hétköznapi fickó, aki pont nagy ívben tesz az univerzum sorsára és a birodalmak közti állandó feszkóra. Csakhogy olyan érzékkel keveredik állandóan bajba, hogy idővel elkerülhetetlenül is részesévé válik a nála sokkal nagyobbak által irányított intergalaktikus konspirációknak.

A játékban teljesen szabadon fedezhetjük fel a Gemini és másik két rendszert annak minden bolygójával és más egzotikus helyszíneivel. A bolygók tele lesznek élettel, mi pedig kapcsolatba is léphetünk velük. De nem csak a bolygók felszínére szállhatunk le, hanem az űrállomásokat is bejárhatjuk majd.

A Starpoint Gemini 3 a minap megkapta első játékmenet-bemutatóját, amelyben az űrhajós repkedésből kapunk ízelítőt. A játék valamikor idén jelenhet meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

Starpoint Gemini 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Starpoint Gemini 3

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló