Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

Bemutatkozott az ASRock Z390 Steel Legend

Bemutatkozott az ASRock Z390 Steel Legend

Alaplap Intel processzorokhoz, RGB megvilágítással.

2019.04.12. 20:34 | szerző: Dino | kategória: Hardver

Az Intel 1151-es foglalatú processzoraihoz készült Z390 Steel Legend alaplappal bővítette termékpalettáját az ASRock. A tervezés során a stabil és megbízható működés fontos szempont volt, így kerültek például hűtőbordák az M2 SSD-k foglalatához. Az alaplap nem a hagyományos téglalap alakú formát kapta, a formázás pedig nem csupán esztétikai jelentőségű: a SATA-csatlakozókhoz is könnyebb így hozzáférni.

Az alaplapba DDR4-es memóriákat rakhatunk, akár 4266 MHz fölé túlpörgetve, két PCIe 3.0 x16 és három PCIe 3.0 x1 csatoló található rajta, és támogatja az AMD Quad CrossFireX és CrossFireX technológiáit is. Videokimenetnek DisplayPort és HDMI csatlakozó kapott helyet a hátoldalon. A 7.1 csatornás audiovezérlőre arany csatlakozókon köthetjük rá hangrendszerünket. 6 SATA3, 2 Ultra M.2, 2 USB 3.2 Gen2 és 6 USB 3.2 Gen1 portot találunk az alaplapon, és persze figabites LAN csatlakozást.

Bemutatkozott az ASRock Z390 Steel Legend

A Z390 Steel Legenden három- és négypólusú RGB-csatlakozófelületeket is elhelyeztek, így közvetlenül ide csatlakoztathatjuk a világítást, amit aztán a mellékelt szoftverrel programozhatunk. De magán az alaplapon is találhatók RGB-s fénycsíkok. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló