Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

John Wick Hex

Készül a John Wick Hex

Akciójátékba öltött sakkjátékban dolgozzák fel Keanu Reeves moziját.

2019.05.09. 15:42 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Bár sokan máig a Mátrix Neójával azonosítják Keanu Reevest, azt a karaktert már rég maga mögött hagyta a színész. Az utóbbi években pedig egy legalább olyan kemény, csak épp százszor profibb és rezzenéstelenebb arcú hőst alakított John Wick személyében. A bérgyilkos a napokban kapja meg a mozikban a harmadik kalandját, talán éppen ezért időzítette mostanra a Good Sheperd kiadó és a Thomas Was Alone, a Volume és a Subsurface Circular fejlesztője, Mike Bithell új játékuk bejelentését is.

Ez a John Wick Hex, amely természetesen erősen kapcsolódik majd a mozikhoz, az akciójelenetek megkoreografálásáért felelős csapattal is szorosan együttműködnek a készítők. Alkotásukat amolyan akciójátékba oltott sakknak nevezik, hiszen az akciók közben ugyan körökre osztva zajlanak az események, de folyamatos alkalmazkodást és stratégiai gondolkodást igényel majd, hogy ezekből jól jöjjünk ki. A lőszer véges lesz, így az újratöltést is be kell időzítenünk. A fejlesztők ígérete szerint az akciójelenetek minden mozdulata olyan lesz, mintha valamelyik filmből emelték volna ki. Ez nagyjából át is jön a bejelentés mellé készült trailerből is.

A John Wick Hex saját történetet mesél majd el, amellyel tovább bővítik a mozik univerzumát is. Ahogy haladunk előre, egyre több fegyvert és kozmetikai elemet oldhatunk fel, előbbiek pedig tovább mélyítik a taktikai tárházunkat.

A John Wick Hex PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül, PC-re csak az Epic Games Store-ban lehet majd megvásárolni. Bővebben a jövő havi E3-on hallhatunk majd róla. ■

előző
következő
Készül a John Wick Hex
Készül a John Wick HexKészül a John Wick HexKészül a John Wick HexKészül a John Wick HexKészül a John Wick HexKészül a John Wick HexKészül a John Wick Hex
John Wick Hex
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
John Wick Hex

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló