Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Monster Hunter: World

Ősszel köszönt be a tél a Monster Hunter Worldben

Avagy szeptemberben érkezik az Iceborne kiegészítő.

2019.05.16. 14:07 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Capcom a napokban jelentette be, hogy idén ősszel megkapja eddigi legnagyobb kiegészítőjét a kiadó egyik legnépszerűbb, legsikeresebb játéka, a Monster Hunter World. A szörnyvadász sorozat története másfél évtizede íródik, és eddig minden mellékágat figyelembe véve már bőven tíz felett jár az epizódok száma. De ezek közül a másfél éve megjelent legutóbbi rész kiemelkedett, hiszen önmagában is 12 millió eladott darabszám felett jár.

A Monster Hunter World tehát nagy népszerűségnek örvend, de azért mindig van hova fejlődni, bővülni. Éppen ezért készülhetnek a rajongók a szeptemberben várható Iceborne kiegészítő premierjére. Az események közvetlenül az alapjáték története után kezdődnek, és egy újonnan felfedezett, Hoarfrost Reach nevű fogvacogtató helyszínre viszi a vadászokat. A történet előrehaladtával és a hófedte területek teljes felfedezését követően a Hoarfrost Reach a játék legnagyobb régiójává fog válni, még több tartalmat, küldetést és kihívásokat kínálva, mint az alapjáték.

A kiegészítővel megérkezik az új Master Rank nehézségi fokozat, amelyben minden új és már megismert szörnyeteg még szörnyűbb lesz. Az extrém rideg klíma többek között olyan bestiáknak ad otthont, mint a szarvas sárkánykígyó Banbaro és a hóban bujkáló Beotodus. Az új szörnyek mellett olyan közönség kedvencek is visszatérnek, mint például a villámgyors Nargacuga, aki jellegzetes mozdulatai mellett néhány új trükköt is tanult. A fenevadak élén a rejtélyes új főszörny, Velkhana áll, aki pusztító jeges támadásaival az új fejezet legnagyobb fenyegetése.

A Monster Hunter World: Iceborne PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is szeptember 6-án fog megjelenni. ■

Monster Hunter: World
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Monster Hunter: World

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló