25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Hardver

Démoni kiegészítőt kap a Just Cause 4

A Los Demonios a nyáron érkezik, és vele rovarszerű túlvilági lények lepik el Solis szigetét.

Írta: GeryG

A Just Cause 4 végül nem váltotta meg a világot (ahogy a sorozat első három része sem), de azért hibái ellenére is egy szerethető és szórakoztató játékot tett le az asztalra az Avalanche Studios. Ahogy az elődöket is, úgy ezt is leginkább az őrült kaszkadőrmutatványokra építő akció viszi el a hátán, ami teremt egy tipikus Just Cause hangulatot. És a fejlesztők a jelek szerint ezt a hangulatot szeretnék tovább fokozni.

Cikkajánló
Just Cause 4

Just Cause 4

Újabb kihagyott ziccer, avagy három epizód és tizenkét év után nem itt kellene tartania a sorozatnak.

Ezért a napokban bejelentették, hogy készül a játék első nagy kiegészítője, amely elég erős csavart hoz a már-már megszokott solisi (ugye tudjuk, Solis szigetén játszódik a játék) hétköznapokba. A Los Demonios ugyanis bevezeti a természetfelettit a képletbe. Történt (illetve majd fog, ha megjelenik a kiegészítő) ugyanis, hogy Rico és Javi felfedez egy templomot a sziget partjainál, ahol belebotlanak egy Black Hand szolgálatában álló régészbe. Szó szót követ, emberünk pedig csak úgy véletlenül megnyitja a kapukat a túlvilágra és a szigetre szabadít egy démoni erőt. Ez az erő pedig rovarszerű túlvilági démonok képében árasztja el Solis szigetét, ahol terrorban tartja a civileket és vadászik a katonákra, akiket meg is száll. Ricóra, vagyis ránk vár a feladat, hogy visszaszorítsuk őket oda, ahonnan jöttek.

A Just Cause 4: Los Demonios a tervek szerint július 3-tól lesz elérhető PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Külön is megvásárolható lesz, de az Expansion Pass előfizetői azonnal megkapják majd.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Just Cause 4

Platform:

Fejlesztő: Avalanche Studios

Kiadó: Square Enix

Megjelenés:
2018. december 4. PC
n/a: PS4, X1

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!