Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Last of Us: Part II

2020 februárjában jön a The Last of Us: Part II?

Az Ellie-t játszó Ashley Johnson egy interjúban majdnem elszólta magát.

2019.06.15. 23:06 | GeryG | kategória: Játék

Mivel a Sony idén úgy döntött, hogy elegendő újdonság hiányában inkább kihagyja az egész E3-t, a rajongók nem csak egy nagyon igényes show-val lettek szegényebbek, de egy rakás ígéretes bejelentéssel is. Plusz a lehetőséggel, hogy a Sony végre pontos premierdátummal lássa el a Naughty Dog legújabb játékát, a The Last of Us: Part II-t.

A régóta készülő, és az eddig látottak alapján piszok jónak tűnő játékról továbbra sincsenek hivatalos információk a megjelenést illetően. Ám a készítők nemrégiben elárulták, hogy tulajdonképpen már felvették a legutolsó jeleneteket is, vagyis jó eséllyel a fejlesztés utolsó szakaszába lépett a projekt. Emellett viszont arról is érkeztek hírek, hogy a Sony nem akarja túl zsúfolttá tenni az idei őszt, amikor is a Death Stranding is meg fog jelenni, ezért inkább a premiert jövő évre halasztotta.

Most viszont újabb érdekes fordulatot vett a történet. A játék főhősét, Ellie-t alakító Ashley Johnson egy interjú során majdnem elkotyogta a premier dátumát. A Brian W. Fosterrel folytatott beszélgetés egy pontján Johnson belekezdett az „I think it’s releasing in f…” mondatba, amikor Foster a szavába vágott. Hogy ez puszta véletlen vagy szándékos jelenet volt, azt persze mindenki ítélje meg maga az alábbi video alapján (1:07-től kezdődik az említett szakasz). Mindenesetre a félbehagyott mondat egészen úgy hangzott, mintha a színésznő azt akarta volna mondani, hogy februárban jelenik meg a játék.

Hogy így lesz-e, azt egyelőre nem tudjuk, de a Sonynak azért még bőven van ideje, hogy kiteregesse a kártyáit. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

The Last of Us: Part II
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Last of Us: Part II

hozzászólások (2)

Berci1
Berci1 2019.06.17. 15:21
Mondhatott volna fairly soon-t is. Meglátjuk.
subject17
subject17 2019.06.17. 15:28
Fairly soon előtt nincs "in", már ha egyáltalán jól hallottam, nehéz kivenni. De amúgy szerintem is hülyeség ezekből mindig ügyet csinálni.

Btw 1:07:21-től van a rész, nem 1:07-től.
ajánlott olvasnivaló