Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Night Call

Neo-noir gyilkossági nyomozás a Night Callban

Július közepén érkezik a hangulatos kalandjáték.

2019.07.02. 19:20 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Bár mind filmes, mind videojátékos vonalon bőven lenne benne potenciál, meglepően kevés noir alkotás készül manapság. Most viszont mégis beszámolhatunk egyről, amely ráadásul egész ígéretesnek is tűnik.

A Night Call egy kalandjáték lesz, amelyben egy sor rejtélyes gyilkosság ügyében nyomoz a rendőrség. Nekünk pedig nem áll túl jól a szénánk, ugyanis jobb vagy egyéb alternatív híján mi vagyunk az első és egyetlen számú gyanúsítottjuk, mivel minket láttak utoljára a legfrissebb áldozattal. Természetesen egy ilyen slamasztikából egy úton lehet csak kikecmeregni: ha mi magunk is beszállunk a nyomozásba, és mielőbb kiderítjük, ki is a valódi tettes. És mivel történetesen taxisofőrként tengetjük napjainkat, nincs is olyan nagyon nehéz dolgunk. Minden éjjel új emberekkel ismerkedhetünk meg, nekünk pedig csak annyit kell tennünk, amit egyébként is szoktak a taxisofőrök: beszédbe kell elegyednünk az utasainkkal. Aztán odafigyelve az apró elejtett megjegyzésekre vagy utalásokra, lassan ki tudjuk szűrni, hogy ki lehet a gyilkos.

A fejlesztők hetvennél is több aprólékosan kidolgozott személyiségű és hátterű karaktert találtak ki a játékhoz, ráadásul minden egyes újrajátszásnál más lesz a gyilkos. Így többször is nekiveselkedhetünk, hogy cseles kérdésekkel kitaláljuk, kinek vannak sötét, rejtegetni való titkai.

A Night Call PC-re július 17-én fog megjelenni (az Xbox Game Pass részeként, valamint a Steamen), míg a konzolos változat valamikor az év második felében várható. ■

előző
következő
Neo-noir gyilkossági nyomozás a Night Callban
Neo-noir gyilkossági nyomozás a Night CallbanNeo-noir gyilkossági nyomozás a Night CallbanNeo-noir gyilkossági nyomozás a Night CallbanNeo-noir gyilkossági nyomozás a Night CallbanNeo-noir gyilkossági nyomozás a Night CallbanNeo-noir gyilkossági nyomozás a Night CallbanNeo-noir gyilkossági nyomozás a Night CallbanNeo-noir gyilkossági nyomozás a Night CallbanNeo-noir gyilkossági nyomozás a Night CallbanNeo-noir gyilkossági nyomozás a Night CallbanNeo-noir gyilkossági nyomozás a Night CallbanNeo-noir gyilkossági nyomozás a Night CallbanNeo-noir gyilkossági nyomozás a Night Callban
Night Call
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Night Call

hozzászólások (1)

Baracklekvár
Baracklekvár 2019.07.02. 19:38
Kicsit a This Is The Police látványvilágára emlékeztet. És ez igazán várós számomra.
ajánlott olvasnivaló