Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Walking Dead: The Telltale Definitive Series

Szeptemberben jön a The Walking Dead: The Telltale Definitive Series

A kalandjáték összes eddig megjelent évada mellett a mellékágak és DLC-k is a csomag részét képezik, de egy rakás extra tartalomra és fejlesztésre is számítani lehet.

2019.07.03. 14:46 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Miután a Telltale Games nagyjából teljesen váratlanul bezárta kapuit egy fejlesztés kellős közepén, a rajongók szinte keresztet is vethettek az újabb remek kalandjátékokra. Sőt, sokáig az is kérdéses volt, hogy az akkor éppen készülőfélben lévő The Walking Dead: The Final Season egyáltalán befejeződhet-e. Végül a Skybound Games nyújtott segédkezet, karolta fel és fejezte be a projektet. És ők azok, akik most a teljes The Walking Dead szériát leporolják.

A minap bejelentették, hogy készül a The Walking Dead: The Telltale Definitive Series. A csomag egészen átfogónak ígérkezik, ugyanis lényegében az összes eddig megjelent kalandjátékot, mellékágat, DLC-t és kiegészítőt magába foglalja. Így benne lesz mind a négy teljes évad, a háromrészes The Walking Dead: Michonne minisorozat, valamint a 400 Days DLC is.

A fejlesztők emellett egy tíz óránál is bővebb fejlesztői és színészi kommentárcsomagot is összeállítanak, amelyből sok érdekességet megtudhatunk a játékokról. De technológiai oldalról is érdemes lehet elgondolkozni a gyűjtemény beszerzésén, ugyanis a készítők a legutolsó szezon grafikai vívmányait mind elérhetővé teszik a korábbi évadokhoz is. Így továbbfejlesztett kezelőfelületet, folyamatosabb animációkat, pontosabb szinkront és teljes dinamikus fényeket is kapunk minden egyes epizódhoz.

A The Walking Dead: The Telltale Definitive Series PC-re (kizárólag az EGS-en), PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni valamikor szeptemberben. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló