Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

FIA European Truck Racing Championship

Mozgásban a FIA European Truck Racing Championship

A premiertől már csak egy bő hét választ el minket.

2019.07.10. 15:20 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Motorokon száguldozni a képernyőn ma már nem nagy újdonság. Luxus- vagy sportkocsik volánja mögött tövig nyomni a virtuális gázpedált még annyira sem. De sportkamionokat vezetni már nem annyira hétköznapi mutatvány. Erre lesz lehetőségünk bő egy hét múlva a FIA European Truck Racing Championshipben.

Az ETRC hivatalos játéka a Bigben kiadó gondozásában fog megjelenni, a fejlesztést pedig az N-Racing stúdió csapata végzi. A készítők elmondása szerint a játékban minden adott lesz, hogy maximálisan beleélhessük magunkat az öt tonnás monstrumok versenyének hangulatába. Lesz dinamikusan változó időjárás, minden egyes kamion eltérő fizikával és menettulajdonságokkal bír, a játékosok pedig maguk szabályozhatják a fékek és a vízhűtés működését is.

Összesen 45 hivatalos versenykamion közül lehet majd választani olyan gyártóktól, mint a MAN, a Volvo, a Western Star vagy a Freightliner. A hivatalos verseny mind a húsz istállója és összes versenyzője is szerepelni fog. A nyolc hivatalos ETRC pálya mellett olyan ikonikus helyeken száguldhatunk, mint a Laguna Seca, a COTA vagy a Fuji Speedway.

A FIA European Truck Racing Championship PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre készül, július 18-án fog megjelenni. A napokban egy új játékmenet-bemutató is érkezett róla. ■

előző
következő
Mozgásban a FIA European Truck Racing Championship
Mozgásban a FIA European Truck Racing ChampionshipMozgásban a FIA European Truck Racing ChampionshipMozgásban a FIA European Truck Racing ChampionshipMozgásban a FIA European Truck Racing ChampionshipMozgásban a FIA European Truck Racing Championship
FIA European Truck Racing Championship
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
FIA European Truck Racing Championship

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló