Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ninja mostantól exkluzívan a Mixeren streamel

Ninja mostantól exkluzívan a Mixeren streamel

Úgy néz ki, van az a pénz...

2019.08.01. 23:50 | szerző: Dino | kategória: Játék

A 28 esztendős Richard Tyler Blevins, vagy ahogy a legtöbben ismerik, Ninja a Twitch egyik legnépszerűbb és legnézettebb streamere volt. Havonta dollárszázezreket keres azzal, hogy játszik - leginkább battle royale játékokkal, mint a Fortnite, a PUBG vagy az Apex Legends. Az utóbbi promózásáért állítólag nem kevesebb mint 1 millió dollárt fizetett neki az EA.

És hogy miért írtunk múlt időt az első mondatban? Úgy néz ki, volt az a pénz, amiért otthagyta 15 milliós követőtáborát, hogy mostantól kizárólag a Microsoft streamelő szolgáltatásán, a Mixeren legyenek elérhetőek új közvetítései, és ott gyűjtse össze újra rajongóit. "Úgy érzem, ez egy nagyon jó lehetőség arra, hogy visszatérjek a gyökereimhez, és visszaemlékezzem, miért lettem eredetileg szerelmes a streamelésbe." - nyilatkozta a változásról Ninja.

Vajon miért válthatott szolgáltatót Ninja? Miért ment a streamek közel háromnegyedét kiszolgáló Twitchtől a tortából marginális, alig pár százalékos szeletet kihasító Mixerhez? Feltételezhetően üzleti okok állhatnak a döntés mögött, mégpedig a Microsofttól származó jelentősebb összeg, amelytől a redmondi cég arra számít, hogy megugrik szolgáltatásának népszerűsége. A pletykák szerint itt is millió feletti dollármennyiségről van szó...

Aki tehát a színes hajú srác játékára kíváncsi, ezentúl más szolgáltatónál kell, hogy kövesse. Nézted már valaha a közvetítését? ■

hozzászólások (10)

Pras
Pras 2019.08.02. 14:23
Emberek tömegei kezdik egymást ölni Konstantinápolyban ezerötszáz évvel ezelőtt két kocsiverseny-csapat küzdelme miatt - "Baromság."
Milliónyi ember nézi a futball-világbajnokságokat - "Baromság."
Tízezrek ülnek le a tévék helyett egy ismerősebb pofát nézni, aki egy kompetitív játékot játszik: - "Baromság."

:)
Noggle
Noggle 2019.08.02. 16:00
28 éves. Akkor tulajdonképpen azért követik annyian, mert apafigurát látnak benne. Fortinte alapesetben nem a 16+ korosztály sportja. :D
davkar9
davkar9 2019.08.02. 19:16
De ki a picsa az a ninja és mi a fene az a mixer?
stero
stero 2019.08.02. 19:51
Számomra teljesen érthetetlen. Nem tudom élvezni, nem érdekes, unalmas. Inkább játszok én magam.
Nem mondom, hogy nem lehet egyszer 10 percig nézegetni informálódás céljából, hogy mégis milyen ez a játék mert még nem játszottam vele, de ezen felül szerintem teljesen érdektelen. Mégis nézik rengetegen és ezt nem értem. Ennyikeh. A TV-ben a sportközvetítést sem értem. Tudom, hogy én vagyok a kivétel, hogy nem tudom élvezni és elképzelni sem tudom, hogy mi lehet benne hosszú távon élvezetes, de hát ez van.
david139
david139 2019.08.02. 20:32
Én a focical, forma1-gyel és minden hasonlóval vagyok így. Viszont nem megyek oda mindenkihez, aki szereti, hogy hát de ne élvezd mert én sem élvezem.
ajánlott olvasnivaló