Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

WRC 8

WRC 8 fejlesztői naplók

Az első videóban a fizikáról mesélnek a készítők, a másodikon pedig a pályadesignról.

2019.09.03. 15:00 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Már csak kettőt kell aludni, és megjelenik a KT Racing új rallyszimulátora, a WRC 8. A fejlesztők még augusztusban két fejlesztői naplóval is jelentkeztek, amelyekben a játék két érdekes részletét boncolgatták.

A korábbi videóban a (nem árkád) autós játékok esetében kulcsfontosságú fizikáról mesélnek a készítők. A stúdió szorosan együttműködött a Citroën Racing mérnökeivel, valamint rallypilóták véleményét is kikérték. Ezek alapján pedig gyökeresen átalakították a játék alatt dolgozó fizikai motort, de tapasztalataik alapján módosítottak az autók tulajdonságain is. Így változott a felfüggesztések, a differenciálzár, a turbó és a váltó viselkedése is.

A második videóban nem az autók, hanem a versenypályák kerültek terítékre. A fejlesztők lépésről lépésre mutatják be, hogyan terveztek és építettek meg egy-egy versenypályát, odafigyelve a jellegzetes környezeti elemek pontos lemodellezésére is. Emellett minden pályánál az adott országra jellemző természeti és időjárási viszonyok kerülnek a játékba, hogy még élethűbb legyen a verseny környezete.

A WRC 8 tehát holnapután, szeptember 5-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. A játékban 52 istálló, 14 ország és 100-nál is több versenypálya kap helyet. ■

WRC 8
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
WRC 8

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló