Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Green Hell

Elrajtolt a Green Hell teljes kiadása

A trópusi túlélőjáték bő egy évet töltött early access státuszban.

2019.09.08. 19:11 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tavaly augusztusban érkezett meg a Green Hell korai változata a Steamre. A játékban egy balesetben emlékezetét veszített fickót alakítunk, aki az Amazonas esőerdeiben tér magához. Bár erdőtűz nincs, így is piszok nehéz lesz a dolga, hiszen mindenféle extra felszerelés nélkül, önerejéből kell életben maradnia a dzsungelben.

A játék korai változata bő egy év után a napokban megkapta utolsó nagy frissítését, ezzel pedig hivatalosan is megjelent, vagyis megkapta 1.0-s verzióját.

Ezzel végre megkaptuk a sztori módot, amelyben választ kell találnunk olyan kérdésekre, hogy hogyan kerültünk az erdőben, mi történt Miával, a párunkkal és persze hogyan szabadulhatunk ki az erdőből. A sztori móddal új felfedezésre váró területek is megnyíltak az erdőben, amelyhez egy vadonatúj térkép is jár, illetve újabb állatok és növények is felbukkantak.

Új extra nehézségi fokozat is elérthetővé vált, amelyben minden hiba végzetes lehet, karakterünk pedig nem térhet vissza. Ha meghaltunk, kezdhetjük elölről. De a többi nehézségi fokozatot is finomhangolhatjuk, ki-be kapcsolgathatjuk a pókok, kígyók és más ragadozók jelenlétét vagy az őrület mértékét.

Érdekes új játékelemként a használati tárgyaink elkezdenek amortizálódni, idővel pedig teljesen elhasználódnak. Kibővítették a grafikai beállításokat is, finomíthatunk a textúrákon, az élsimításon, az árnyékokon, illetve állíthatunk a Vsyncen és a FOV-on (látószög) is.

A Green Hell tehát mostantól teljes kiadásában érhető el PC-re, konzolos változatról pedig egyelőre nincs hír. Azt viszont lehet tudni, hogy a játék első ingyenes DLC-jével a kooperatív mód válhat majd elérhetővé. ■

Green Hell
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Green Hell

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló