Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Call of Duty: Modern Warfare

Itt a Call of Duty: Modern Warfare nyílt bétája

Először csak PlayStation 4-en lehet majd kipróbálni a multiplayer módot, az előrendelők pedig mindenki másnál többet játszhatnak a bétával.

2019.09.11. 15:25 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Activision a nyílt bétán teszteli az októberben megjelenő Call of Duty: Modern Warfare multiplayer módját. Vagyis a következő hetekben többször is lesz lehetőségünk, hogy még a premier előtt belekóstoljunk a játékba. Ez már csak azért is lehet idén különösen érdekes, mert az Infinity Ward tényleg megpróbálja felrázni az öregedés jeleit évek óta mutató sorozatot. Hogy mást ne is mondjunk, végre új grafikus motor kerül alá.

A multiplayer nyílt béta két hétvégét ölel fel, de az elsőn csak PlayStation 4-en lehet játszani. Akik előrendelik a játékot, azok már szeptember 12-től, vagyis már holnaptól kipróbálhatják a többjátékos módot. A többiek pedig szeptember 14-én csatlakozhatnak hozzájuk. Az első teszt szeptember 16-ig tart.

A második bétára pedig egy héttel később, szeptember 19-23. között kerül sor. Az első két napon ezúttal is csak az előrendelők tesztelhetnek, de immár PC-n és Xbox One-on is. A többiek az utolsó két napra csatlakozhatnak.

A Call of Duty: Modern Warfare október 25-én fog megjelenni, a béta egy rövidke kedvcsinálót is kapott. ■

Call of Duty: Modern Warfare
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Call of Duty: Modern Warfare

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló