Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

GWENT: The Witcher Card Game

iPhone-ra jön a GWENT kártyajáték

PC, PlayStation 4 és Xbox One után mobilváltozat is készül.

2019.09.13. 23:59 | szerző: Dino | kategória: Játék

A The Witcher 3: Wild Huntban debütált a Gwent kártyajáték, amelyből aztán a CD Projekt RED egy teljesen önálló, ingyen játszható (de pénzért bővíthető) játékot is készített, GWENT: The Witcher Card Game címmel. Először PC-re, majd később PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelent meg ez a program, hamarosan pedig mobilokra is megérkezik, legalábbis az Apple készülékeire.

A mobilverzió a PC-s játék játékmenetét és tartalmát megkapja, az irányítást azonban átszabják az érintőképernyőhöz. Emellett teljes lesz az átjárás e két platform között, ami azt jelenti, hogy GOG fiókunkon keresztül a PC-n és iOS-en elért eredményeink és megvásárolt tartalmaink egyaránt elérhetőek lesznek. A nagyobb teljesítményű iOS eszközökön pedig 4K-s textúrákkal is lehet majd játszani.

A GWENT iOS verziójához iPhone 6S (vagy újabb), iPad Mini 4 (vagy újabb), legalább 5. generációs iPad, iPad Air 2 (vagy újabb) kütyüre vagy egy iPad Próra lesz szükség. Előrendelésre már most lehetőség van, a megjelenés pedig október 29-én lesz esedékes. ■

GWENT: The Witcher Card Game
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
GWENT: The Witcher Card Game

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló