Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Live for Speed bemutató a HSW-n

2003.07.29. 22:01 | Dino | kategória: Játék

A Hungarian SimWorld nemrégiben tesztelte az LFS Team csapat elsődlegesen lelkesedésből készült autóversenyét, a Live for Speed-et. A teljes cikket itt olvashatjátok. Egy kis ízelítő belőle:
"A játék elkészítésébe három fiatalember vágott bele és céljuk az volt, hogy egy igazi kompromisszumoktól mentes autószimulátort készítsenek (erre szükség is van, mert sajnos szimulátorokból manapság égető a hiány). Okos húzással a fejlesztés első szakaszában minden verziót szabadon használhattunk és a játékosoktól kapott észrevételek, ötletek, javaslatok bekerültek a programba. Ez a megoldás nagyban megkönnyítette a fejlesztést és komoly kultuszt épített ki a program köré (komoly rajongói oldalak indultak és több bajnokság is elindult).
A készítők nem csináltak titkot belőle, hogy az S1 megjelenésekor ez a verzió már csak akkor lesz teljes értékű ha befizetjük a 12 angol fontot. Természetesen ez még csak a program első része, további két rész várható a jövőben amely újabb kiegészítéseket és újdonságokat tartalmaz majd... természetesen ezekért a részekért is fizetnünk kell majd."

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Live for Speed
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Live for Speed

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló