Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Live for Speed bemutató a HSW-n

2003.07.29. 22:01 | szerző: Dino | kategória: Játék

A Hungarian SimWorld nemrégiben tesztelte az LFS Team csapat elsődlegesen lelkesedésből készült autóversenyét, a Live for Speed-et. A teljes cikket itt olvashatjátok. Egy kis ízelítő belőle:
"A játék elkészítésébe három fiatalember vágott bele és céljuk az volt, hogy egy igazi kompromisszumoktól mentes autószimulátort készítsenek (erre szükség is van, mert sajnos szimulátorokból manapság égető a hiány). Okos húzással a fejlesztés első szakaszában minden verziót szabadon használhattunk és a játékosoktól kapott észrevételek, ötletek, javaslatok bekerültek a programba. Ez a megoldás nagyban megkönnyítette a fejlesztést és komoly kultuszt épített ki a program köré (komoly rajongói oldalak indultak és több bajnokság is elindult).
A készítők nem csináltak titkot belőle, hogy az S1 megjelenésekor ez a verzió már csak akkor lesz teljes értékű ha befizetjük a 12 angol fontot. Természetesen ez még csak a program első része, további két rész várható a jövőben amely újabb kiegészítéseket és újdonságokat tartalmaz majd... természetesen ezekért a részekért is fizetnünk kell majd."

Live for Speed
A legutóbbi Live for Speed cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.