Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Medal of Honor: Above and Beyond

Oculus Riftre jön a Medal of Honor: Above and Beyond

Az egykor elsőszámúnak számító FPS-sorozat VR-játékként éledhet újjá.

2019.09.27. 16:26 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Medal of Honor egykoron nagyjából azt jelentette, mint most a Call of Duty, vagyis a leghíresebb, legnépszerűbb FPS-t. Érdekesség, hogy az Activision éppen ezért vágott bele a CoD támogatásába, hogy nekik is legyen egy hasonló sorozatuk, mint anno az EA-nek. Törekvésüket végül siker koronázta, nem is akármilyen, hiszen míg a Call of Duty máig minden évben új epizóddal jelentkezik, addig a Medal of Honor szép csendben eltűnt a süllyesztőben. Igaz, egyszer 2011-12 környékén volt egy feltámasztási siker, de inkább hagyjuk…

Az EA viszont nem mondott le teljesen a franchise-ról, és közel egy évtized után újra megpróbálja rebootolni a sorozatot. A fejlesztésre a Titanfall játékokkal és az Apex Legendsszel már bizonyított Respawn Entertainment csapatát kérték fel, ők pedig el is fogadták azt: készül a Medal of Honor: Above and Beyond. Hol a trükk? Hogy egy VR-játékról beszélünk, amely kizárólag Oculus Riftre fog megjelenni.

A játékosok ismét visszarepülhetnek a második világháború idejére (ilyen VR-játék egyébként sincs sok, miért ne?), hogy egy OSS-ügynök bőrébe bújva törjenek borsot a gaz nácik orra alá. Feladatuk Európa szerte különböző szabotázsakciókat végrehajtani a fontosabb ellenséges bázisok ellen.

A Medal of Honor: Above and Beyond egyelőre nem kapott megjelenési dátumot, de egy előzetest már igen. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló