Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

World of Tanks Blitz

Hat csapat mérkőzik meg a WoT Blitz Twister Cup bajnokságon

100 ezer dollárt osztanak szét a mobilos World of Tanks Blitz versenyben.

2019.10.10. 20:11 | szerző: Dino | kategória: Játék

Lassan nincs már olyan játék, amelyből ne rendeznének e-sport versenyt, legyen az PC-s, konzolos vagy mobilos cím. A Wargaming hamarosan a World of Tanks mobilváltozatából tart nagyszabású bajnokságot.

A november 9-én megrendezésre kerülő WoT Blitz Twister Cup 2019 eseményen 6 régió csapatai küzdenek majd meg egymással, 7-7 elleni összecsapásokban. Európából az End Game [EG], a FÁK régióból a 7STAR, Észak-Amerikából a Reign [RGN], Ázsiából az Ultimate Feast [FEAST], Kínából a Team Wombats [-WOT-] érkezik majd Minszkbe, a hatodik csapat pedig a Wild Card bajnokság győztese, az Rbmk Energy [MERCY].

A csapatok hármas csoportokban, három győzelemig tartó körökben kezdik a versengést, majd a csoportok győztese száll harcba, 4 győzelemig tartó küzdelemben. Az első helyért 50 ezer dollár jár, a második helyezett 20 ezer dollárt kap, a csoportkörök második és harmadik helyezettjei pedig 10 ill 5 ezer dollárt vihetnek haza.

Az eseményt természetesen online is közvetíteni fogják, a World of Tanks Blitz YouTube-csatornáján, angol és orosz kommentárral. ■

World of Tanks Blitz
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
World of Tanks Blitz

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló