Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Moons of Madness

Két héten belül érkezik a Moons of Madness

Sci-fi horror a Marson, lovecrafti elemekkel.

2019.10.11. 00:19 | szerző: Dino | kategória: Játék

A Funcom szereti a halloween ünnepét, az elmúlt években mindig időzített annak környékére valami megjelenést vagy meglepetést. Négy évvel ezelőtt például a The Park jött ki október végén, 2016-ban pedig a Hide and Shriek ijesztgetős játékkal készültek, amely aztán kerek egy esztendővel később ingyenessé vált. Hamarosan újra itt van október 31-e, és meg is jött a norvég cég friss bejelentése.

Ennek tárgya pedig ezúttal a két évvel ezelőtt bejelentett, majd a Funcom által felkarolt Moons of Madness, egy sci-fi horror, amely az H.P. Lovecraft által megálmodott univerzum elemeit helyezi marsi környezetbe - a norvégok pedig a Secret World Legends világát adtak még plusznak az egészhez. (De szerencsére nem előfeltétele annak ismerete ahhoz, hogy valaki élvezni tudja a hamarosan megjelenő horrorjátékot.)

A Rock Pocket Games csapata hamarosan befejezi a Moons of Madness PC-s verziójának a fejlesztését, a játék október 22-étől lesz megvásárolható Steamen, 24,99 eurós áron. A PlayStation 4 és Xbox One verziókra még kicsit várni kell, azok 2020. január 21-én fognak megjelenni. ■

Moons of Madness
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Moons of Madness

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló