25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Bizonytalan időre eltolták a Vampire: The Masquerade – Bloodline 2 premierjét

A fejlesztők biztosan nem tudják tartani a 2020 elejére belőtt dátumot, de azt nem árulták el, hogy mennyit késik a projekt.

Írta: GeryG

Egészen mostanáig úgy tűnt, hogy minden a legnagyobb rendben van a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 fejlesztése körül. A játékot készítő Hardsuit Labs csapata szép sorban bemutatta a játékban szereplő vámpírklánokat, majd ugyanígy a különböző érdekeket képviselő frakciókat is. Eközben apránként csepegtettek némi játékmenet-bemutatót is a kiéhezett rajongóknak.

Ám a minap kiderült, hogy még sincs minden rendben a projekt háza táján. A kiadásért felelős Paradox Interactive ugyanis bejelentette, hogy az eredetileg 2020 első negyedévére datált premiert bizonytalan időre elhalasztották. A bizonytalant azért egy picit szűkítették azzal, hogy „valamikor 2020 egy későbbi pontján”.

A halasztás okáról annyit árultak el, hogy hiába bővítették folyamatosan a csapatot és finomítottak a fejlesztés munkafolyamatain, nyilvánvalóvá vált, hogy így sem tudnák tartani az eredetileg kitűzött dátumot. Legalábbis akkor nem, ha nem akarják megismételni az első Bloodlines epizód hírhedten rossz rajtját.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!