Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Project Haven

Körökre osztott taktikai játék lesz a Project Haven

Az XCOM-jellegű játék nem túl vidám jövőről mesél nekünk.

2019.10.25. 08:40 | GeryG | kategória: Játék

A Foresight Games stúdió neve bizonyára keveseknek cseng ismerősen, ugyanis a csapat még csak most dolgozik első játékán. Ez lesz a Project Haven, amely az XCOM-jellegű körökre osztott taktikai játékok táborát fogja gyarapítani.

A történet ezúttal a nem túl távoli jövőben játszódik, amikorra az emberiség egy világméretű katasztrófa után egyetlen nagy városban, Haven Cityben zsúfolódik össze. Lényegében ez az utolsó terület, ahol még megvannak az életben maradáshoz szükséges erőforrások. Csakhogy Haven City sötét titkokat is rejt, ezekre derített fényt a Steel Dragons zsoldoscsapat, akik most emiatt a túlélésükért küzdenek.

A játékmenet gerincét a körökre osztott harcok adják majd, amelyek nagy vonalakban megmaradnak a műfajra jellemző elemeknél. De kiegészítik azt olyan érdekesnek ígérkező finomságokkal, mint a szabad célzás, valamint a karakterek testrészenkénti sérülése. Minden szereplő saját személyiséggel és ezáltal saját véleménnyel rendelkezik a világ dolgairól, ezek hatással lehetnek a csapaton belüli szerepükre is. Emellett minél több csatából jönnek ki győztesen, annál több rutint szereznek. Bár a harcrendszer alapvetően a fedezékhasználatra épül, ezek nagy része a megfelelő eszközökkel lerombolható lesz, így a mögöttük rejtőzőket is meg lehet majd sebesíteni.

A Project Haven egyelőre nem rendelkezik pontos megjelenési dátummal, a fejlesztés kizárólag PC-re folyik. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Körökre osztott taktikai játék lesz a Project Haven
Körökre osztott taktikai játék lesz a Project HavenKörökre osztott taktikai játék lesz a Project HavenKörökre osztott taktikai játék lesz a Project HavenKörökre osztott taktikai játék lesz a Project HavenKörökre osztott taktikai játék lesz a Project Haven

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló