Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Green Hell

Megérkezett a Green Hell kiskertész frissítése

Ha úgy érzed, nem elég zöld körülötted az őserdő, ültess növényeket!

2019.11.04. 14:05 | GeryG | kategória: Játék

Ahogy azt a Creepy Jar stúdió már korábban előre jelezte, a premier után sem fordítanak hátat a Green Hellnek. Éppen ellenkezőleg, folyamatos frissítésekkel igyekeznek javítani a hibáit és tovább bővíteni az egyébként sem szegényes túlélős tartalmat. Erről egy menetrendet is felvázoltak anno.

E menetrend egyik első állomásához érkeztünk el ma, amikor megérkezett a Plant Cultivation frissítés. Ennek telepítése után az önjelölt erdei remeték egy sor új tennivalóval találják szemben magukat: kertészkedniük kell.

Cikkajánló
Green Hell teszt – Elveszve a zöld paradicsom... izé, pokolban
Már megint túl kell élnünk, már megint minden percben korogni fog a gyomrunk és már megint minden bokor alatt veszély leselkedik ránk. De még mindig szeretünk Bear Grylls-eset játszani...
» Olvasd el!

A frissítéssel tizenöt termeszthető növénnyel bővül a játék. Ezeket akár magként leszüretelve, akár palántaként átültetve is táborunk közelébe telepíthetjük, hogy tervezett és kontrollált körülmények között biztosíthassuk a megfelelő növényi rost-ellátásunkat. Ehhez több méretben építhetünk palántázó ládákat, illetve lehetőségünk van trágyázásra is. Utóbbi persze nem kötelező, de a növények meghálálják. A rendszerese locsolás viszont kötelező.

A fejlesztők a közeljövőben újabb frissítéssel fognak jelentkezni, amelyben a tervek szerint a felhúzható épületek és megépíthető használati tárgyak listáját fogják alaposan kibővíteni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Green Hell
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Green Hell

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló