Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Need for Speed Heat

Need for Speed Heat premier és pontszámok

Behúzza a kéziféket a sorozat vagy tovább száguld lefelé a lejtőn?

2019.11.08. 10:54 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ejj, milyen régen is voltak azok a bizonyos régi szép idők, amikor még a Need for Speed cím egyet jelentett a minőségi árkád autós játékkal? A kezdet kezdetén még a változatos tájaké és a luxusjárgányoké volt a főszerep. Majd jött a korszakváltás és megjelentek az éjszakai illegális gyorsulási versenyek.

Azon lehet vitatkozni, hogy az igazi törés melyik epizódnál érkezett meg, de a legtöbben az eredeti Most Wanted utánra teszik ezt. Ám az is igaz, hogy az ezt követő időszakban is voltak fellángolások, mint a Shift 1-2, a Hot Pursuit remake, esetleg a Most Wanted 2012-es remake-je. Ám sajnos az is igaz, hogy az utóbbi években, sőt, már jó másfél évtizedben sokkal több volt a csalódás, mint az öröm.

Ma megkaptuk a széria legújabb epizódját, a Need for Speed Heatet, amellyel a Ghost Games csapata megpróbálja visszahozni a széria utolsó nagy sikerkorszakát, és újra az éjszakai illegális gyorsulásokat húzták elő a farzsebből. A téma amellett, hogy elég megosztó a rajongók körében, elég lehet a sikerhez. Ám milyen lett maga, a játék? Nézzük a Need for Speed Heat pontszámait!

A Need for Speed: Heat alapvetően jó, de nem kimagasló pontokat kapott. A legtöbben a játék hangulatát és bőséges tartalmát emelték ki, mint legfőbb pozitívumokat. Sokan dicsérték a grafikát is, ám érdekes, hogy volt, aki éppen ezt hozta fel kritikaként. Szintén kritizálták a mesterséges intelligenciát, a versenyek egysíkúságát és a rendőrös üldözéseket is, pedig utóbbiak elvileg a játék egyik legfontosabb részét képezik.

Kíváncsiságból visszakerestem az elmúlt évtized NFS-epizódjainak pontszámait, hogy könnyebb legyen elhelyezni a ma megjelent új részt a szérián belül. Íme az átlagok:

A Need for Speed Heat tehát valahol az utóbbi évtized jobban sikerült epizódjai közé sorolható, de továbbra sem éri el azt a színvonalat, amit annak idején a széria képviselt. A játék tehát mától érhető el PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Need for Speed Heat
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Need for Speed Heat

hozzászólások (7)

Peace
Peace 2019.11.11. 06:57
NFS 2 SE!!!!!! De szerettem!!
ivanova36
ivanova36 2019.11.11. 07:48
Az volt talán az első a szériában ami már támogatta a 3DFx gyorsítókat, és vele jelent meg az időjárás és kőfelverődés effekt ingame. Plusz Ford Indigo :D
Peace
Peace 2019.11.11. 08:59
Akkor már azt hiszem talán meg is volt a 12 megás Voodoo II. Brutális! Mintha egy emberöltővel ezelőtt lett volna. Pont pár napja néztem a Death Stranging-et twitch-en....elképesztő hova jutottunk. 30 éve még még a magnó kazis commodore-on pötyögtünk...
Peace
Peace 2019.11.11. 09:04
Nem! Jó eséllyel még a 4 MB-os Voodoo 1 volt a gépben! A kettes csak 1 évvel az NFS után jött. ;-)
ivanova36
ivanova36 2019.11.11. 09:56
Nekem 4MB-os Diamond Monster 1 3DFx volt akkor az S2 Trio 64 V+ mellett, patkó VGA-val összekötve...mindkét kártya megvan, megbecsülve pihennek szivacsos dobozban az utódokkal egyetemben.
ajánlott olvasnivaló