Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Már előzetesen is nagy siker a Divinity: Original Sin asztali szerepjáték

Már előzetesen is nagy siker a Divinity: Original Sin asztali szerepjáték

Legalábbis a Kickstarteren produkált alig négy órás siker jó előjelnek tekinthető.

2019.11.21. 11:55 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Larian Studios mindig is a Divinity szériához készített újabb és újabb epizódokat és mellékágakat. Legnagyobb sikerét kétségtelenül legutóbbi játékával, a 2017-es Divinity: Original Sin II-vel aratta, amely mind a kritikusoknál, mind a rajongóknál a valaha volt legjobb szerepjátékok közé tartozik. Az RPG első körben csak PC-re jelent meg, majd ezt követte először a PS4 és X1 kiadás, a Mac verzió, és végül néhány héttel ezelőtt a Nintendo Switch változat. De a jelek szerint a stúdió itt még nem áll meg.

A minap ugyanis elindult a Divinity: Original Sin – The Board Game Kickstarter kampánya, amely természetesen egy új asztali szerepjáték vagy társasjáték lesz. A stúdió összeállt a Lynnvander Studios csapatával, közösen alkotnák meg a játékot, ehhez pedig 160 000 dollárt kértek a rajongóktól. Hogy mekkora az érdeklődés a projekt iránt? Ha azt mondom, hogy a kért összeg alig négy óra alatt összejött, az elég jól leírja a rajongói érdeklődést. A gyűjtés jelenleg közel 379 000 dollárnál jár, és még 29 nap hátra van a kampányból.

A Divinity: Original Sin – The Board Game az Original Sin II-n alapul, egy történetközpontú kooperatív szerepjáték lesz. Barátainkkal rengeteg olyan kalandban lehet részünk, ahol egyetlen rossz döntés visszavonhatatlanul befolyásolhatja az események végkimenetelét, bárhogy is választunk, annak mindig lesznek következményei. A játékosok két új karakterrel is megismerkedhetnek: Farzanah és Vali, akik csatlakoznak Ifan Ben-Mezd és Red Prince küldetéséhez, hogy bemerészkedjenek Fort Joyba. A játékban 1 mesélőtábla, 4 játékostábla, 16 dobókocka, 270 zseton és 851 játékkártya mellett a játszható karakterek és az NPC-k is apró figurákat kapnak.

Arról egyelőre nincs hír, hogy a Divinity: Original Sin – The Board Game mikor kerülhet a boltok polcaira. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Már előzetesen is nagy siker a Divinity: Original Sin asztali szerepjáték
Már előzetesen is nagy siker a Divinity: Original Sin asztali szerepjátékMár előzetesen is nagy siker a Divinity: Original Sin asztali szerepjátékMár előzetesen is nagy siker a Divinity: Original Sin asztali szerepjátékMár előzetesen is nagy siker a Divinity: Original Sin asztali szerepjátékMár előzetesen is nagy siker a Divinity: Original Sin asztali szerepjátékMár előzetesen is nagy siker a Divinity: Original Sin asztali szerepjátékMár előzetesen is nagy siker a Divinity: Original Sin asztali szerepjáték

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló