Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

GTFO

Még idén megjelenhet a GTFO korai változata

A fejlesztők tervei szerint folyamatosan cserélődnének a pályák és küldetések a játékban.

2019.11.21. 13:12 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Lassan, de biztosan halad a 10 Chambers Collective a GTFO fejlesztésével, de ez nem is meglepő, hiszen mindössze tízen dolgoznak a játékon. A munka azonban hamarosan fontos mérföldkőhöz érkezhet, ugyanis a stúdió tervei szerint még akár idén megjelenhet a játék korai változata. Ám, mivel ők maguk is egyelőre feltételes módban beszélnek a dologról, nem kizárt, hogy ez végül 2020-ra csúszik.

A korai változatban megismerhetjük a The Rundown névre keresztelt rendszert, amely a játék hosszú távú szavatosságát hivatott megőrizni. A játékosok egy csapatnyi rabot alakítanak, akiket az őket fogva tartó fosztogatók időről időre leküldenek egy titokzatos földalatti bázisra, hogy ott különféle küldetéseket teljesítsenek. A The Rundown rendszer lényegében azt jelenti, hogy ezek a küldetések és velük együtt a pályák is mindig csak időszakosan lesznek elérhetőek. Vagyis egy-egy küldetést csak egy bizonyos ideig lehet megcsinálni, ha lejárt az idő, végleg eltűnik, és új megbízatás kerül a helyére.

A fejlesztők ígérete szerint minden küldetés és minden pálya teljesen különbözik a többitől, egészen más feladatokat, nehézségeket, szörnyeket és kihívásokat tartogat majd. Így reményeik szerint a rajongók bármikor visszatérhetnek a játékhoz, mégis újszerű élményben lesz részük. Egy megbízatás egyszerre több küldetést is kínál majd, ezek nehézsége annak függvényében változik, hogy milyen mélyre is kell leereszkedni a bázison.

Az alapok persze ugyanazok lesznek, vagyis egy négyfős csapattal kell teljesíteni a feladatokat, ehhez viszont nagyon nagy szükség lesz a folyamatos kommunikációra és koordinációra. A bázison ugyanis hemzsegnek a szörnyek, a csapatnak viszont szűkösek lesznek a lőszerkészletei. Így többnyire a lopakodás és taktikázás lesz csak a kifizetődő, a vak lövöldözés nem. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

GTFO
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
GTFO

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló