Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Phantom: Covert Ops

2020-ra csúszott a Phantom: Covert Ops

A fejlesztőknek több időre van szüksége, hogy tökéletesre polírozzák a kajakot.

2019.11.30. 11:48 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az idei E3-on jelentette be az Oculus Studios, hogy az nDreams stúdiójában új VR-játék készül. A Phantom: Covert Ops egy érdekesnek ígérkező akciójáték lesz, amelyben a ’90-es évek legelejére repülhetünk vissza és egy titkosügynök bőrébe bújhatunk.

A küldetésünk egy titkos katonai bázis elpusztítása lesz, amely egy mocsár kellős közepén csücsül, így csak egy kajakba pattanva közelíthető meg. Hogy aztán az ellenséges őröket és katonákat milyen módszerrel pakoljuk át az örök vadászmezőkre, az rajtunk áll, mindenesetre fegyverből, robbanószerből és egyéb kütyükből el leszünk látva rendesen.

A fejlesztők eredetileg úgy tervezték, hogy a játék még idén megjelenhet Oculus Riftre és Oculus Questre. Nos, ezt most már bizonyosan nem tudják tartani, mivel további időre van szükségük a tökéletesség eléréséhez. Ezért a Phantom: Covert Ops csak valamikor 2020-ban érkezhet meg. Öröm az ürömben, hogy ekkor már a cross-platform vásárlás is aktív lesz, vagyis ha valakinek otthon pihen egy Oculus Rift és egy Oculus Quest is (kinek nem?!), annak elég csak az egyikre megvennie a játékot és a másikra is megkapja. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Phantom: Covert Ops
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Phantom: Covert Ops

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló