Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Planet Zoo

Megérkezett a Planet Zoo Arctic Pack DLC-je

De ingyenes tartalmat is kaptunk a nemrég megjelent állatkertépítő játékhoz.

2019.12.18. 11:16 | szerző: Dino | kategória: Játék

A Planet Coasterrel való tapasztalatokból lehetett sejteni, hogy nem maradunk téli/karácsonyi tartalom nélkül a Planet Zooban sem. Így is lett! Megjelent ugyanis az Arctic Pack DLC, amely a téli/hideg/sarki témákra fókuszál. Kapunk mindenekelőtt 4 db új állatot: rénszarvast, jegesmedvét, sarki farkast és alaszkai vadjuhot. Nyilván a jegesmedve a favorit, de sajnos az igényei is nagyok (míg a legtöbb állat elvan 700 nm-en, addig ennek a sarki nagyvadnak 12000 nm-es területre van szüksége).

Kapunk 2 új scenáriót is: egyet Mexikóban (itt a kihívás a fagyos környezethez szokott állatok életben tartása a meleg klímán), egyet pedig Norvégiában (itt csak a kinézet új). Kapunk a DLC-ben rengeteg új anyagot téli kreativitásunk kiéléséhez is. Én már tegnap összedobtam egy viking megjelenésű boltkomplexumot, valamint egy iglu kinézetű alvóhelyet a hóleopárdomnak (ami eddig is elérhető volt az alapjátékban).

És ha már az alapjátékhoz értünk: a sarki DLC-vel együtt megjött a téli, ingyenes frissítés is, amely karácsonyi díszleteket, téli építőelemeket és sok más újdonságot hozott. Ilyen például a bekapcsolható lassú öregedés (állatkertünk sztárjai ne haljanak meg olyan korán), a falkaviselkedés (különösen a farkasok esetén), ultra beállítás esetén a tundrán északi fényt is láthatunk esténként, és még rengeteg minden kisebb-nagyobb újítás.

Jó látni, hogy a Frontier Developments fejlesztői nem hagyták el régi jó szokásukat, és a vidámparkok után állatkertes játékukhoz is folyamatosan készítik a tartalmakat. Várhatóan még évekig kapjuk majd tőlük a szezonális frissítéseket és a DLC-ket is. ■

Planet Zoo
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Planet Zoo

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló