Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Humble Choice 2020. januári játékai

A Humble Choice 2020. januári játékai

Ha előfizetsz a szolgáltatásra, akár kilenc játék is ütheti a markod, köztük a Two Point Hospital és a DiRT Rally 2.0.

2020.01.06. 17:29 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Humble tavaly év végén elbúcsúzott a zsákbamacskás szolgáltatásától, a Humble Monthly helyét pedig átvette a Humble Choice. Idővel minden érdeklődő megszokja majd az új felállást, de addig is röviden a lényeg:

A Humble minden hónapban felkínál tíznél valamivel több játékot, amelyek közül a Humble Choice előfizetői választhatnak maguknak. Hogy mennyit, az attól függ, hogy a három csomag közül melyikre fizetnek elő (havi vagy éves szinten). A legkisebb csomag a Choice Lite, ezért azonban a fent említett játékok közül nem lehet választani, de a Humble Trove 90-nél is több játékához hozzá lehet férni, illetve a Humble Store-ban is kapunk 10% kedvezményt – amíg az előfizetésünk él.

A középső csomag a Basic, erre befizetve már a tizenvalahány játék közül hármat lehet kiválasztani, ami aztán örökre megmarad (nem csak az előfizetés idejére). A Humble Trove hozzáférés és a Humble Store kedvezmény is adott.

Aki viszont a legtöbbet szeretné kapni, annak a Choice Premium csomagot kell választania. Ekkor a listán szereplő címek közül kilencet is megkap, mellé a Humble Trove hozzáférést és 20%-os kedvezményt a Humble Store-ban.

Ennyit tehát a rendszerről, lássuk inkább, hogy mely játékok kerültek a kalapba 2020 első havában:

Az ajánlat már él, és egészen februárig ez a lista lesz elérhető. A befolyt összeg egy részét természetesen ez esetben is jótékonysági szervezetekhez juttatják el. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló