Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Bookbound Brigade

A szépirodalmat kell megmenteni a Bookbound Brigade-ben

Kutasd fel BOB, vagyis a Book of Books elkallódott lapjait, különben oda az irodalom által teremtett mesés fantáziavilágnak!

2020.01.10. 17:27 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Érdekes ügyességi-akciójáték érkezik a hónap végén. A Bookbound Brigade története és főhősei a legkevésbé sem hétköznapiak, ahogy a ránk váró küldetés sem az.

A történet a könyvek könyve, vagyis a Book of Books elrablásáról szól. BoB testesíti meg mindazt, amit a szépirodalom valaha is jelentett, az ő oldalain pihennek a megteremtett világok, valamint azok kitalált vagy épp történelmi hősei. Most viszont valaki elrabolt BoB-ot, akit ugyan varázslat véd, de ha elkallódott lapjait nem kutatjuk fel és nem gyűjtjük össze újra, akkor örökre elveszik a szépirodalom.

Nos, egy ilyen felütés után milyen játék is lehet a Bookbound Brigade? Hát persze, hogy egy 2D-s oldalnézetes ügyességi játék! De hősünk nem is hős, hanem hősök, ugyanis nem egy, hanem mindjárt egy egész összetartó kis csapatot irányíthatunk majd benne. És nem is akármilyen arcok alkotják e csapatot: Drakula, Artúr király, Viktória királynő, Nicola Tesla, Cassandra, Dorothy Gale, Sun Wukong – a majomkirály és persze Robin Hood. Velük kell teljesíteni a különféle pályákat és azokon legyőzni az iskolai tanulmányaink során megismert szépirodalmi vagy épp történelmi személyeket.

A Bookbound Brigade ötlete annak a Dean Wilkinsonnak a fejéből pattant ki, akinek a LittleBigPlanet szövegeit is köszönhetjük. Így várhatóan hasonlóan mókás kalandoknak nézünk elébe január 30-án, amikor PC-re, PlayStation 4-re és Nintendo Switchre jelenik meg a játék. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
A szépirodalmat kell megmenteni a Bookbound Brigade-ben
A szépirodalmat kell megmenteni a Bookbound Brigade-benA szépirodalmat kell megmenteni a Bookbound Brigade-benA szépirodalmat kell megmenteni a Bookbound Brigade-benA szépirodalmat kell megmenteni a Bookbound Brigade-benA szépirodalmat kell megmenteni a Bookbound Brigade-benA szépirodalmat kell megmenteni a Bookbound Brigade-benA szépirodalmat kell megmenteni a Bookbound Brigade-benA szépirodalmat kell megmenteni a Bookbound Brigade-benA szépirodalmat kell megmenteni a Bookbound Brigade-benA szépirodalmat kell megmenteni a Bookbound Brigade-benA szépirodalmat kell megmenteni a Bookbound Brigade-benA szépirodalmat kell megmenteni a Bookbound Brigade-benA szépirodalmat kell megmenteni a Bookbound Brigade-benA szépirodalmat kell megmenteni a Bookbound Brigade-benA szépirodalmat kell megmenteni a Bookbound Brigade-benA szépirodalmat kell megmenteni a Bookbound Brigade-benA szépirodalmat kell megmenteni a Bookbound Brigade-benA szépirodalmat kell megmenteni a Bookbound Brigade-ben

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló