Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Disintegration

Közeleg a Disintegration bétája

Az első néhány napban még zárt, majd utána nyílt teszten próbálható ki a stratégiából született FPS.

2020.01.22. 15:33 | GeryG | kategória: Játék

A Halo franchise társalapítója, Marcus Lehto új játékon dolgozik. A Disintegration eredetileg stratégiai játéknak indult, ám a fejlesztés egy pontján behozták a képbe az belső nézetet, ezzel pedig szép csendben elindult a projekt a stratégiától az FPS irányába.

A Disintegration így most e két műfaj érdekesnek ígérkező egyvelege, amelyben a játékosok egyfelől az egész alakulatot navigálhatják, de egyébként annak vezetőjét, Romer Shoalt alakítják. A történet egy idegen faj inváziójáról szól, amely szinte már teljesen el is pusztította az emberiséget, de az utolsó ellenállók még kitartanak.

A fejlesztést végző V1 Interactive csapata a minap bejelentette, hogy jövő héten rajtol el a játék zárt, majd nem sokkal később már nyílt bétája PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on egyaránt. Előbbi kétszer négy órán át fog tartani: január 28-án 17:00-tól 23:59-ig, majd január 29-én szintén 17:00-tól 23:59-ig. Ezek a tesztek elsősorban technikai jellegűek lesznek.

Ám amint véget ér a második zárt teszt, már készülhetünk is az első nyílt bétára, ez ugyanis január 31-től február 1-ig tart majd (a pontos kezdést és befejezést egyelőre nem fedték fel). A tesztek során a játékosok két multiplayer módot próbálhatnak ki.

Arról egyelőre nincs hír, hogy a Disintegration pontosan mikor jelenhet meg. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Közeleg a Disintegration bétája
Közeleg a Disintegration bétájaKözeleg a Disintegration bétájaKözeleg a Disintegration bétájaKözeleg a Disintegration bétája
Disintegration
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Disintegration

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló