Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Two Point Hospital

Hol tart a Two Point Hospital konzolos változata?

A fejlesztők új naplóban foglalták össze a projekt állását.

2020.02.03. 14:45 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Two Point Hospital PC-n már bizonyította, hogy még ma is van igény a humoros tycoon játékokra. A fejlesztést végző Two Point Studios a nagy sikeren felbuzdulva nekilátott, hogy PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre is elkészítse a játékot. Ám ez több időbe telik, mint azt előzetesen tervezték, így az eredetileg tavaly augusztusra datált premierre máig nem került sor.

Cikkajánló
Two Point Hospital
„Bevált recepten ne változtass” – tartja a mondás. De vajon elég-e ez 2018-ban, ha egy több, mint 20 éves játékhoz nyúlunk vissza?
» Olvasd el!

De a munka folyik, lassan, de biztosan halad a projekt előre, erről pedig a napokban egy új fejlesztői naplóban számoltak be a srácok. A video tanúsága szerint nem véletlen, hogy csak lassan haladnak a dolgokkal, hiszen lényegében az alapoktól írták újra a játékot, hogy az tökéletesen illeszkedjen a konzolos adottságokhoz. Ez érvényes az irányításra is, amely szintén gyökeresen átalakul a PC-s verzióhoz képest.

A Two Point Hospital jelen állás szerint február 25-én érkezik meg a három konzolra, az új kiadás nem csak a PC-re eddig megjelent összes frissítést, de a Bigfoot és a Pebberley Island kiegészítőket is tartalmazni fogja. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Two Point Hospital
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Two Point Hospital

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló