Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Last of Us: Part II

Szex és meztelenség a The Last of Us: Part II-ban

A Naughty Dog először helyez komoly hangsúlyt a romantikára egy játékában.

2020.02.04. 15:11 | GeryG | kategória: Játék

Ha minden a tervek szerint halad, akkor a The Last of Us: Part II megússza az idei évre eddig jellemző halasztási hullámot, és valóban megjelenik májusban. A Naughty Dog története legnagyobb játékán dolgozik immár évek óta, amely sok szempontból korszakalkotó lehet. Az eddig látottak alapján ez teheti majd fel a koronát a PlayStation 4 pályafutására, mint az egyik utolsó nagy exkluzív cím (amely persze később simán megjelenhet PS5-re, erre azért elég nagy tételben lehet fogadni).

A stúdió korábbi játékai közül a többség viszonylag alacsony korhatár-besorolást kapott, ám a The Last of Us már akkor is az egyik legmagasabbat – főleg a vér és az alkoholfogyasztás megjelenítése miatt. A legfrissebb hírek szerint hasonló besorolást kapott a folytatás is, ám ezúttal az indokok picit mások.

Úgy tűnik ugyanis, hogy a Naughty Dog történetének első olyan játéka készül, amelyben a meztelenség és a szex is jelen lesz. Ez annyira nem meglepő, hiszen már a játék eddigi előzetesei is azt vetítik előre, hogy a főszereplő Ellie és Dina között elég erős érzelmi szálak vannak, az egyik trailerben egy csók is elcsattan közöttük. Azt a Naughty Dog nem is titkolja, hogy korábbi játékaikhoz képest sokkal hangsúlyosabban lesz jelen a romantika ebben a történetben, amely egy másik trailer alapján könnyen Ellie bosszúhadjáratának egyik kiváltó oka is lehet.

Attól persze nem kell tartanunk, hogy a The Last of Us: Part II ízléstelen lenne, hiszen erre a stúdió mindig is nagyon odafigyelt. De az érdekes kérdés, hogy mindez milyen hatással lesz a történetre, hangulatra és a játékmenetre. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

The Last of Us: Part II
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Last of Us: Part II

hozzászólások (35)

david139
david139 2020.02.07. 13:45
nvm
Pyrogate
Pyrogate 2020.02.07. 13:46
A szurkolókat mondjuk kimondottan utálja mindenki most is. :)
Ricsi1976
Ricsi1976 2020.02.07. 13:59
Azért itt sem szabad általánosítani! ;)
Peace
Peace 2020.02.07. 16:00
"...amikor a valóságban találkoznak ezzel, lehet jobban fogják fogadni."

Bízzunk benne, hogy így lesz! Ezt csak támogatni tudom! ;-)
david139
david139 2020.02.08. 18:51
Inkább ezen kéne háborogni..
Off vége
ajánlott olvasnivaló